UDSOLGT HØST MØN festival sætter nu flere billetter til salg

405A2767

Fotograf: Maria Fremming

”Flere kan nu se Iceage, Mammut, The Tremolo Beer Gut, Brimheim m.fl. i naturens egne rammer”

Fra den 27. – 29. august afholdes der igen HØST MØN Møn CampingHårbølle Strand.

Festivalen blev afholdt første gang i 2018, og er en lille eksklusiv festival for dem, der primært tager til festival for musikkens skyld – men selvfølgelig også for fællesskabet, en smuk natur, og de gode økologiske råvarer, der serveres fra f.eks. To Øl, Mikropolis og Isle of Møn Spirits.

På programmet er der for første gang et par internationale navne – islandske Mammut, og svenske Sista Bossen – og derudover er det en ganske spændende bredde af primært elektrificerede danske navne, der er at se frem til – Iceage, The Tremolo Beer Gut, Brimheim, Communions, Camilla Munck, og Barbro.

Festivalen der ligesom alle andre måtte aflyse i 2020 har længe været udsolgt, men på torsdag den 1. juli kommer der altså yderligere 100 billetter til salg til de hurtige.

Ifølge gældende retningslinjer og COVID-19 restriktioner er det ikke muligt at festivalcampere. Derfor sørger festivalen for, at der er busser til rådighed fra Hovedbanen til Hårbølle og hjem igen.

Festivalbilletterne koster 695 kroner for to dage med (minimum) otte bands i en skønsom blanding af støj og sødme – plus to aftensmåltider (fællesspisning). Billetterne kommer til salg via tikkio.com.

Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.