VILDT! – du kan blive del af en sjælden 2020 LIVE optagelse

Trainman

Fotograf: Album cover (beskåret)

”Trainman Blues blæser til afgang – og de vil have publikum med”

Det er jo næsten sensationelt i dette herrens år 2020 – hvor COVID-19 har gjort sit til at det næppe bliver et år, der vil blive husket for ret mange store oplevelser med LIVE musik.

Men nu får du muligheden for at kunne dokumentere, at toget ikke var helt kørt – og der rent faktisk var muligheder for nogle mindeværdige LIVE oplevelser – alt på trods

Trainman Blues – der i sit fulde band set-up består af de to stiftere – den irske sanger, sangskriver og guitarist Richard Farrell og produceren Laust ’Krudtmejer” Nielsen (bas) samt Ronni Boysen (guitar) og Thomas Crawfurd (trommer) – vil den 26. november på Lygten Station i København N nemlig indspille et live album, som efterfølgende vil blive udgivet på CD og digitalt.


Optagelsen vil ske med publikum og du kan sikre dig adgang for blot 200,00 kr via billetto.dk. Derved sikrer du dig også ret til en  LIVE CD’en – endda inden officiel udgivelse – og derved også den endelige dokumentation på at du har været tilstede – og i live – selvom hele verden havde ’the blues’.

Trainman Blues er et støvet, og stemningsfuldt blues projekt, der med udgangspunkt i bluesmusikkens stolte historik tillader sig at lege med virkemidlerne, og giver lydbilledet en kærlig og nutidig istandsættelse med lige dele respekt og nysgerrighed.  Deres debutalbum fra 2018 løb velfortjent med en Danish Music Award for ‘Årets Bedste Blues Album’ – og de har siden turneret i både ind- og udland med deres spændende bud på blues for fremtiden.

Til koncerten vil man kunne høre numre fra både debutalbum. og det endnu ikke udgivne andet album, hvorfra der foreløbig i år er udsendt to singler (se nedenfor) – og så bliver der tilføjet nogle velvalgte covernumre af f.eks. Tom Waits og Reverend Gary Davis.

Så dagens motto må være – “Maybe we’re all still got the blues – but the music will survice – the music is alive!”

OBS! – Som alle andre steder er der stærkt begrænset kapacitet på Lygten Station, så hvis du vil deltage i denne unikke begivenhed, så anbefales det ikke at vente for længe med at indløse billet. Lygten Station og arrangør Backbeat følger naturligvis alle gældende retningslinjer og restriktioner i forhold til COVID-19, og vil mere garanti sikre en tryg oplevelse, hvor det mest smittende er og bliver musikken.  


Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.