Fest, valg og følelser

405A9073

Fotograf: Maria Fremming

"JA TAK - Roskilde Festival 2022 er klar til mere af det hele"

“WE RESPECT EACH OTHER AND EACH OTHERS LIMIT” står der med store bogstaver på bagtæppet på Countdown scenen, der i disse dage lægger scene til det ene spirende navn efter det andet, hentet fra et ambitiøst og sprudlende dansk/nordisk vækstlag. Alene i dag tirsdag er navne som Gabestok, A36, Dopha, Brimheim, og Blæst på programmet.

JJ Paulo lagde søndag eftermiddag med en kongepræstaton billet ind på Orange Scene 2024 – og det bliver spændende at se om der er andre, der evner at rette pilen den vej, eller i det mindste mod hovedprogrammet, der åbner i morgen og med Drew Sycamore , som det første navn på den sagnomspundne scene. Hvad det betyder at stå på den kan du læse i den nye bog “Følelsen af Orange”, som vi i sidste uge anmeldte her på siden, og varmt kan anbefale, hvis du interesserer dig for at komme bag og på scenen med folk som Mø, Jada, The Minds of 99, Johan Olsen, Jesper Binzer og Uffe Lorenzen.

Men tilbage til respekten og plads til forskellighederne, der virker til at trives i bedste velgående og i smuk samhørighed overalt på festivalen i et omfang, så man tænker at det da er overflødigt med sådan et statement fra festivalens side. MEN en ting har vi forhåbentligt alle lært af de forunderlige tider vi lever i, og det er at vi IKKE skal tage ret meget for givet, og derfor bør huske hinanden på hvad der er de vigtigste spilleregler i de liv, vi skal have lov til og mulighed for at leve på hver vores måde inden for aftalte normer og rammer.

Så respekt til Roskilde Festivalen for at holde det fokus, der har gjort en forskel siden 1971 – og respekt til dansk politi, der lige har delt en lille huskekage ud med ordene – ‘Har du ikke fået ja, så tag det som et nej’.

85.000 har fået et armbånd, og derved et klart JA til at suge til sig af en musikalsk bredside til os alle.

Privatfoto
… bare rolig, den skal nok blive klar!
Picture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.