Kira & The Kindred Spirits – Kun For Forrykte Festival – 04.06.22

Kira & The Kindred Spirits KFFF af MF (14)

Fotograf: Maria Fremming

”Wanted, magisk, legendarisk … en oplevelse, der dårligt kan beskrives i ord”

At tænke sig. Vi er i godt inde i 20-året for Kira and the Kindred Spirits’ debutplade “Happiness Saves Lives”. En ægte dansk rockklassiker, der netop for første gang er udsendt på vinyl.

Bandet udgav ud over dette album yderligere to slidstærke og vellykkede album inden de parkerede bandbussen på ubestemt tid i 2007. Ved få enkelte lejligheder har de siden været samlet, men nu er det for første gang i 15 år for alvor igen for Kira Skov (Vokal), Rune Kjeldsen (guitar), og Jesper Lind (trommer) som er dem, der har været med hele vejen, samt Jeppe Juul (keys) og Jacob Haubjerg (bas).

Den 2. juni spillede bandet på RUST i København, der hvor de hele startede. En oplevelse, der i den grad fik tændt op under glæderne hos såvel band som publikum, for Kira & The Kindred Spirits er åbenlyst mere end ’bare’ musik. De er den slags kærlighed, der giver genlyd til det soundtrack, der for mange er forbundet med livets træ.

Kira Skov satte på sin Facebook selv disse ord på efter koncerter på RUST:  

”Det var rørende at genkende så mange ansigter blandt publikum, som jeg husker som dedikerede tilbagevendende gæster til rigtig mange af vores koncerter gennem årene. Tak fordi i stadig er der. I er i den grad med til at sætte ild i musikken!”

Efter alt at dømme kunne de fleste af disse ord gentages efter koncerten to dage senere, da de havde leveret en af den slags koncerter, der for mange tilhørere fremover vil stå som et episk festivaløjeblik.

For ikke nok med at meget igen havde spillet og skinnet på anden dagen af denne underskønne ”Fred, kærlighed og musik” festival, men da Kira & The Kindred Spirits gik på scenen, opstod den slags magi, det stort set er umuligt at sætte ord. Man ved bare at man skulle have været der.

Vi lader i stedet nedenfor billederne tale, og er glad for at der næsten kun gik ild i kameraet hos en af de mange nye fans blandt et begejstret publikum – vores udsendte fotograf Maria Fremming. Jeg tillader mig at citere hende helt frit fra hendes impulsive tilbagemelding til mig; ”Legende og vellykket koncert!!! Kira var fucking fantastic,,, så glad og vild og publikums magnetisk”

Det kunne ikke være mere velvalgt at slutte sættet med at samle fortid, nutid og fremtid med den fantastiske ”Story Of A Girl”. For historien fortsætter heldigvis. Bandet spiller også på den udsolgte festival Fanø Vesterland den 02.09, og ellers står den på efterårstur fra den 13.10, hvor de spiller i Viften i Rødovre.

13.10 VIFTEN. Rødovre

14.10 TOBAKSGAARDEN. Assens

15.10 TOBAKKEN. Esbjerg

20.10 POSTEN. Odense

21.10 STUDENTERHUSET AALBORG. Aalborg

22.10 VOXHALL. Aarhus

26.10 PUMPEHUSET. København

27.10 GIMLE. Roskilde

28.10 VERSHUSET. Næstved

29.10 STARS. Vordingborg

Picture of Mads Kornum

Mads Kornum

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.