49’eren kom, så og sejrede

"Se stemningsbilleder fra årets Tønder Festival"

Fotograf: Anders Johansson

SIDE 33 havde i år inviteret den svenske fotograf Anders Johansson til Tønder Festival for første gangog hans ‘dom’ var klar og utvetydig … “Helt fantastiskt arrangemang!”.

Han er normalt også fotograf for Rootsy Falkenberg, der er en lokal gren af musikforeningen Rootsy Music, som i uhørt grad har styr på hvad der rører sig på Roots og americana scenen. Derigennem beriger de den mindre by Falkenberg i Halland på den svenske vestkyst med masser af store musikalske oplevelser. Heldigvis ikke så langt fra Danmark endda. På lidt under tre timer – enten i bil eller via 13 stop med toget fra Københavns hovedbanegård – er du faktisk fremme i byen, hvor det altså ret ofte spiller.

I midten af august havde de deres store “Summer fest” med flere af samme kunstnere, som var på Tønder Festival. 16 artister fordelt på tre dage – blandt andet Will Hoge, Elles Bailey, Caleb Caudle og Jesper Lindell, der desværre ikke var på årets program i Tønder.

Men det var der til gengæld så mange andre der var, og de begejstrede over en bred kam på en festival, der i sit 49′ tyvende år, stadig bliver med at give til fællesskabet med nysgerrigheden i behold.

Vi giver dig nedenfor nogle af Anders Johanssons mange fine stemningsbilleder fra årets Tønder Festival, og vender tilbage med nærmere omtale og mange flere pletskud af de mange artister, der leverede de mange minderige oplevelser for et publikum i alle aldre.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.