Endnu en nedlukning får ”Mathildes Online-Festival” tilbage

”Er du nysgerrig på musik – så er nok at vælge imellem”

Fotograf: Mads Kornum - artist Stine Klingsten

I foråret stod sangeren, sangskriveren, iværksætteren o.m.a. Mathilde Falch bag Mathildes Online-Festival, der først præsenterede 20 up-coming navne over to dage – blandt andre Asthmatic Harp, Jonas Schou, Isse, Karl Kristian og Søren Manscher og siden et mere etableret hold af artister med blandt andre Katinka, Signe Svendsen, Julie Maria, Esben Kronborg og Select Captain.  

Det var dengang at online-koncerter stadig var nyt og spændende. Siden ramte en vis mæthedsfornemmelse de fleste seere, ikke mindst fordi kvaliteten i lyd og billede ofte var alt for ringe. Siden kom der også lidt gang i LIVE musikken igen landet rundt, men så skete det altså igen. Endnu en nedlukning af alle spillesteder her i december.

Mathilde Falch reagerer igen – og håber at folk igen har fået lidt sult på online-koncertformatet.

”Jeg har brug for god musik og jeg vil rigtig gerne dele den med andre. Derfor holder jeg endnu en omgang “Mathildes Online-Festival, hvor jeg præsenterer nogle af mine fede kollegaer. Jeg har fundet ni dygtige danske sangskrivere som har sagt ja til at livestreame koncerter fra min facebook-side” – udtaler hun, og udbyder –

”Særligt i denne tid vil jeg rigtig gerne være med til at slå et slag for dansk musik og for diversiteten.  Jeg er overbevist om, at vi som branche står stærkest i fællesskab, og at vi mere end nogensinde har brug for at holde musikken og i live.  For musikken lever og vi glæder os alle til at komme ud på de rigtige scener så snart vi må igen!”

Så i morgen den 20.12. kan man altså via Mathilde Falchs Facebook side se hele ni forskellige artister i tidsrummet 17.00-21.30.

På programmet er navne som Bjergtaget, The Billy Surfs, Stine Klingsten og Cichosz – alle navne vi tidligere har omtalt her på siden eller har eller har haft med på vores ”Side 33 – Alt godt – Nordic” spilleliste på Spotity.

Men også et navne som He Is Tall, Annelene og ESPICHICOQUE  lyder bestemt som noget, der er interessant at tjekke ud

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.