‘Rock og stjernestøv” – interview Del 2

"Tæt på 45 år i centrum af dansk musikhistorie"

Fotograf: Mads Kornum

Som nævnt i går i omtalen af første del af interview serien med producer, mixer, og tekniker Flemming Rasmussen og forfatter Thomas Vilhelm – mændene bag bogen – “Rock og stjernestøv”, der udkommer den 20. maj 2021″ – så har tilblivelsen af bogen været en lang rejse – med flere bump på vejen, og svære valg.

Makkerparret kendte kun hinanden overfladisk inden de gik i gang med det store arbejde – men man fornemmer hurtigt, at det er et samarbejde, der har båret frugt – og er løftet af en gensidig respekt. Der mærkes en fælles tilfredshed med det afsluttende produkt – og det vil en kommende nærmere omtale af bogen her på siden – da også afsløre at de så roligt kan være.

Nok er Flemming Rasmussen bogens naturlige omdrejningspunkt, men nogen pralrøv er han ikke – for at citere ham selv. Fokus er på at skabe musik, og god stemning i studiet. Og måske lige netop derfor har Thomas Vilhelm været den rette mand som samarbejdspartner. For han er i den grad en musikformidler, der har en musikalsk vidensbank ud over det sædvanlige, der altid er båret af nysgerrighed og kærlighed for emnet. Så “Rock og stjernestøv” er og bliver en regulær historiefortælling – hvor stjernestøvet ikke har antydning af ‘gossip’ karakter, men masser af guldrandet karat.

Hør – blandt andet – her i anden del af interview serien – Thomas Vilhelm sætte ord på hvad der generelt har overrasket ham mest i forbindelse med det aktuelle samarbejde med Flemming Rasmussen.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.