Bluesrock VIDEOPREMIERE med Trouble Is

”Singlen 'Give it to Me' skærper forventningerne hen imod det forestående debutalbum - vi anbefaler varmt et LYT!”

Fotograf: PRESSEFOTO

Det lyder utroligt – men vi ved det jo godt. To musikere kan være så rigeligt til at fylde lydbilledet med potent blues/rock. Det har f.eks. The White Stripes og The Cold Stares og de danske ‘The Blues Challenge’ vindere fra 2019 Long Line Down allerede bevist til fulde.

Nu følger den ligeledes danske duo Trouble Is trop med deres kommende debutalbum, der er en varieret omgang moderne bluesrock – med masser af dynamisk og energisk trommespil, stærke vokaler og en yderst effektiv og til tider højtflyvende leadguitar, fra henholdsvis Poul Valdemar Prahl (trommer) og Mathias Heibøll Østlund (guitar/sang) – og så tilføjet lidt ekstra lag, stemning og atmosfære i et lydbillede, der undervejs bakkes godt op af f.eks. orgel/keys og bas. Når bandet spiller LIVE er de da også ofte udvidet med netop tangentspiller og bassist.

Trouble Is står for en energisk, frisk og international sound, som hvis alt går vel næppe kan holdes indenfor vort lille lands grænser.  Albummet ”Wholehearted” udkommer den 06.08.21 via Target, og de er lige nu aktuelle med deres anden single ”Give it to Me”, som vi nedenfor har video premiere på.

Om singlen udtaler duoen: 

“Give it to Me” er pladens hurtigst skrevet tekst, og handler om en ny forelskelse i den her pige, man bare ikke kan få nok af. Hun har været der længe, men det er først nu man opdager hvor meget man egentlig vil have alt hendes kvindelighed. Top til tå – udenpå og indeni.

Trouble Is er et resultat af tre måneders musikalsk dannelsesrejse gennem USA, hvor Mathias Heibøll Østlund deltog i jam-sessions på røgfyldte klubber i henholdsvis Chicago, Memphis, New Orleans & Austin.

Da han kom hjem igen, pakkede han guitaren og flyttede fra Nordfyn til København. Han landede i en lejlighed hos sin gamle ven Poul Valdemar Prahl, der fra tidligere projekter allerede havde stor erfaring som sangskriver og trommeslager. De fandt hurtigt en fælles kærlighed til den traditionsrige Blues og Rock n’ Roll og Trouble Is var født, og i 2019 udsendte de EP’en ”Here to Stay”.

På baggrund af den EP og ikke mindst de første par nye singler lyder det til at der er god grund til at glæde sig til debutalbummet – ikke mindst hvis du normalt nyder musik i den afdeling hvor du også finder navne som John Mayer, Philip Sayce, Joe Bonamassa eller sågar Pink Floyd.  

Hvis ikke du fik hørt første singlen “Walkin'”, så er chancen der lige her :

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.