Imod alle odds – det bliver Nashvildt igen!   

”NASHVILLE NIGHTS INTERNATIONAL SONGWRITERS FESTIVAL afholdes også i 2023”

Fotograf: Maria Fremming

Nashville Nights International Songwriters Festival fik i september i år, skrevet flere nye kapitler til eventyrene omkring Odense, da festivalen blev afviklet for anden gang. Den understregede over tre dage sin unikke karakter og rolle i et dansk festival landskab, der ellers er overfyldt af ‘copy/paste programmer’ med de sikre kort og ’alt det vi allerede kender’ artister.

At høj kvalitet ikke nødvendigvis er ensbetydende med ens eksisterende kendskabsgrad indenfor musik beviste den lille festival i Odense til fulde for et begejstret publikum, der dog ikke var stort nok til at sikre et bæredygtigt økonomisk grundlag for festivalen. Den var kort sagt sendt til tælling. Men nu er der godt nyt for folk med hang til andet end musikalske metervarer.

Den massive opbakning fra artister, spillesteder, sponsorer og publikum har overbevist arrangørerne af Nashville Nights Festivalen om, at der faktuelt er brug for denne særlige og næstekærlige festival i hjertet af Danmark.

Det Hr. Olsen siger …

Det var ikke ’bare’ de markante udenlandske gæster som f.eks. Foy Vance, Dan Smalley, Jonatha Brooke og Bros. Landreth der imponerede betragteligt på årets festival. En række danske artister deltog i festivalen, heriblandt Kajsa Vala, Mike Andersen, Sys Bjerre, Rikke Thomsen og Allan Olsen, og gav nogle af de oplevelser, der havde magiens klang. Allan Olsen sendte efterfølgende en stor tak til arrangørerne på sine sociale medier .

”Én eller anden skal ha’ en varm tak herfra. Ham eller hende, der fik det lyse indfald at gøre Odense til centrum for gedigen Nashville-sangskrivning i nogle dage i september. Du og dine mange hjælpere gør – tiltrængt – Odense og verden til et bedre sted med den slags skøre ideer”

”Jeg vil glæde mig til at være til Nashville Nights til næste år – på den ene eller den anden side af festen”.

– Allan Olsen
Foto: Maria Fremming

Festivalen var også fuld af overraskelser, bl.a. stod Jonah Blacksmith pludselig på scenen i Odeon til den i forvejen stærkt besatte The Johnny Cash Tribute koncert, og på Musikhuset Dexter kunne man opleve både den britiske verdensstjerne Mike Rosenberg, bedre kendt under kunstnernavnet Passenger, og danske HUSH, der begge uanmeldt gik på scenen.

”Det er den slags overraskelser jeg elsker at vores gæster får. I Nashville er det helt almindeligt at artister snakker sammen og lokker hinanden med på scenen uanmeldt, og det opfordrer jeg også vores artister til at gøre. Det er så fedt at være til en koncert og blive forkælet på den måde.

Vi er i fuld gang med at booke artister til festivalen i ’23, og vi har nogle ideer på tegnebrættet, som vil give mulighed for, at få flere uannoncerede oplevelser, dem glæder jeg mig til at løfte sløret for.”

– festivalleder Stefan Mørk
Foto af Stefan Mørk med børn – af Maria Fremming

3 dages festival for under 1000 kroner til de hurtige

Nashville Nights International Songwriters Festival 2023 finder sted på en række af Odenses bedste spillesteder den 15, 16 og 17 september. Du kan spare 350 kr ved at købe de billige og eftertragtede pre-sale billetter.

Der er endnu ikke annonceret nogle artister, men arrangørerne lover at der bliver mulighed for at opleve både nye og kendte navne på festivalen igen i 2023, og at der igen bliver en overvægt af udenlandske artister.

Men vores kendskab til festivalen og folkene bag tøver vi ikke med at have fuld tillid til at festivalens program heller ikke i 2023 vil skuffe, og med garanti vil præsentere en spændende musikalsk bredside til os alle.

Pre-sale partoutbilletter koster blot 945 kr +gebyr og sælges fem til 1. december kl. 12.00 via Billetlugen og festivalens website www.nashvillenights.dk.

Ønskeseddel forklædt som videopakke

Herfra vil vi vente i spænding på hvad programmet vil indeholde, men indtil da vil vi tillade os at sende en lille ønskeseddel afsted til Stefan Mørk. En ønskeseddel med ’13 rigtige’ fra musikåret 2022. Aktuelle og formstærke artister, der har det til fælles, at de i år på udgivelsesfronten har markeret sig særligt stærkt, hvilket denne lille videopakke med David Ritschard, Esben Kronborg, Erlend Ropstad, Judah & the Lion, Carson McHone, Early James, Stephen Kellogg, Josephine Philip, Jonas Schou, King Hannah, Mariel Buckley, Mallemuk og Naja Rosa gerne skulle understrege på opløftende vis.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.