A rock’n roll fantasy luftes endelig for fuld styrke

”Ring Them Bells gæster Posten med prominent gæst”

Fotograf: PRESSEFOTO

Ventetid er i den grad et ord , der i disse COVID-19 tider må gradbøjes løbende – ikke mindst når man er en albumaktuel artist her i det herrens år 2020. For opmærksomheden er ikke stor fra medierne – og kun få artister har haft reel mulighed for at præsentere det nye materiale LIVE for sit publikum i vante rammer.

I slutningen af maj udgav det københavnsk baserede rockband Ring Them Bells deres nye fremragende album ”Things that come slow”. Og apropos ovenstående – forøvrigt en ganske velvalgt titel – for de har ikke før nu kunne præsentere albummet i fuldt ornat og for fuld styrke.  

Og det er mildt sagt en skam – for de har i den grad begået et album, der skriger efter at blive luftet i levende live – for det rummer lidt af det hele – og i nye – men stadig forvaskede og småbeskidte – klæder . Her på siden anmeldte vi albummet med en overskrift der lød :

“A rock’n roll fantasy med nye facetter, farver og en ørebasker af guldkarat”

Tidligere blev de ofte regnet som et regulært støjrock orkester, men med dette tredje album viser de mange flere facetter – og næsten uden undtagelse på et givende og interessant niveau. Som vi konkluderede i vores anmeldelse –

“Samlet set rykker det her album ubetinget Ring Them Bells et skridt nærmere den øverste hylde indenfor dansk rock – eller skal vi ikke bare fremover kalde det “special rock for kendere”.  

Albummet rummer i øvrigt et af årets mest direkte og rammende ørebaskede – nummeret ‘I’m not really here’, som nu udsendes som dobbeltsingle (digitalt)– med en akustisk version i bonus. Om singlen skrev vi i anmeldelsen –

” ‘I m Not Really There’ har en groovy basgang, der er som skabt til et dansegulv – og nummeret udvikler sig på en måde så man pludselig er i tvivl om musik påvirker øregange eller underliv mest? Et nummer, som burde skabe slåskampe på redaktionsgangene hos DR i mellem P6 Beat, P4 og P3 om først at få denne forfører i fast prime-time rotation.”

Men som sagt albummet er meget mere – og meget andet end det – og det præsenterer bandet nu LIVE for første gang i aften den 17. september på POSTEN i Odense, hvor de som special guest medtager selveste Jakob Krogh Jørgensen fra Psyched Up Janis på bas.

Jamen så kan det jo ikke blive meget bedre tænker du måske – men svaret er “JO – det kan det da” – for også det glimrende foretagende ROXY JULES betræder scenen i aften , og giver med garanti masser af eventyrligt gode eksempler på hvorfor det kan være en god idé at tilsætte elektroniske elementer til velskrevet melankolsk rockmusik.

En sådan oplevelse kan du sådan set forkæle dig selv med for blot kr. 125 – og der er stadig billetter.

Og det er ikke fordi man kan vælge og vrage i muligheder i udbud, hvis man vil høre Ring Them Bells, der ikke ligefrem har fået sat en stor tour op. Næste gang muligheden er til stede er når de den 26. september spiller i HUSET i Kbh – og også her optræder en anden markant artist som support navn – nemlig Camilla Munck (tidl. Wynona og Munck//Johnson), der ganske eksklusivt spiller musik fra hendes kommende soloalbum ‘AEON’, i et duo set-up med hendes trommeslager Bjørn Heebøll.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.