ABEKEJSER præsenterer debut album i KBH og Århus

"Gaven til det nysgerrige musikøre med hang til dansable grooves med innovativ jazzfeeling"

Fotograf: Mads Kornum

Denne skribent har en enkelt gang LIVE oplevet hvad det er Abekejser kan med deres musik. De inviterer ind i en jungle af innovativ lyd skabt på hidtil ubekendte formler, der dog alligevel har en mystisk genkendelighed og dybt dragende klang over sig. De går direkte i blodet på deres publikum, masserer deres inderste, og skaber en pludselig ydre kædereaktion af begejstring og bevægelse. Står eller sidder du stille til en hel Abekejser koncert, så bør du nok søge læge, for så er den med overvejende sandsynlighed helt gal med blodomløbet.   

De kombinerer fermt elektronik og hiphop med fusionjazz – som nok kan skabe nogle associationer til kreative kunstnere som Herbie Hancock, Daft Punk og Robert Glasper – og efter fire singler præsenterer de nu det færdige resultat på deres kommende debutalbum; ‘Floating Through the Universe, der udkommer den 18.10.19 (LP/CD/Digitalt).

Titelnummeret er udgivet som single, og har fået sig en stærk og seværdig animationsvideo – se den her :

Albummet – der har været 2 år undervejs – har som erklæret mål, at revolutionere genrer og nedbryde musikalske dogmer. Det er jazzmusik, du kan danse til, det er live electronica, power-musik uden kompromis. Abekejser er klar til at overraske enhver lytter, der vover sig ind i deres soniske jungleverden. Allerede i aften holder de pre-release i Studenterhuset i KBH – og Side 33 vil naturligvis være på plads, så vi kan sætte lidt flere ord på hvad man kan glæde sig til at opleve på Radar i Århus den 24.10 – dagen før selve releasedagen.Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.