”Afdød scatman i dugfrisk duet med 90’er ikon”

"Hatten af for hittet, der bare ikke vil dø"

Fotograf: PRESSE

To af verdens mest vedholdende, elskede og nok også mest hadede hit i nyere tid fejrer jubilæum i år. Det er således 25 år siden at Scatman John udsendte sit gennembrudshit ”Scatman (Ski-ba-bop-ba-dop-bop)”, og det er 20 år siden at Lou Bega bragede igennem med “Mambo no. 5”.

Det har givet anledning til at Lou Bega nu via Iceberg records udgiver singlen ”Scatman & Hatman”, som er en duet mellem de to ikoner, der tilsammen har solgt tæt på 100 mio. singler, albums og opsamlinger. 

Lou Bega og John Larkin (alias Scatman John), havde begge smag for jakkesæt, hat og galocher – og Lou Bega gik i mange år med en drøm om at lave en personlig duet med scatmanden. Drømmen brast dog da John Larkin døde i 1999. Men med teknik er næsten alt jo muligt, også at lege med nogle gamle DAT-bånd med optagelser af Scatman Johns vokal.

Så nu – er drømme blevet til virkelighed. Den gode gamle velkendte hookline er blevet blandet med ny melodi og tekst, og iklædes en moderne hitkappe i Lou’s velkendte swingbeat stil – og så der pludselig friske toner til dansegulvet og en glad aften.

Singlen udkom digitalt den 14.06.19

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.