All-star Jam band til støtte arrangement

”Rhythms For Peace samler midler ind til læger uden grænser”

Fotograf: Pressefoto

Det ligger jo i ånden i den kommende måned at give. Og måske vigtigst af alt at give til der, hvor behovet måske er størst.

Verden brænder, men der kan heldigvis stadig tændes håb. Der er noget at kæmpe for! Derfor er en række musikere og forfattere gået sammen om støttearrangementet Rhythms For Peace lørdag d. 2. december på Loppen i København for at samle midler ind til Læger uden Grænser, der er en global hjælpeorganisation, der laver humanitært arbejde og yder medicinsk nødhjælp til verdens ofre for konflikter og katastrofer.

Aftenen – der musikalsk også er uden grænser – byder både på speak fra Omar Shargawi, digtoplæsning fra Keith Thomas Lohse, et kort live-sæt fra Nanna.B og en længere Nebula-inspireret jam med et 12 personers line-up bestående af bl.a. Morten McCoy (Bremer/McCoy m.fl.), Danni Toma, Malthe Kaptain (Guiding Star Orchestra m.fl.), Dana Alshihaby, Johannes Wamberg (Tabloid) og mange flere.

DJ Dingo Tracks danner den musikalske ramme om hele arrangementet, mens det er Danni Toma, der som vært fører alle trygt igennem aftenens arrangementet.

Alle musikere spiller gratis og alt overskuddet fra billetsalget går til Læger uden Grænser. Billetten koster 150 kr. og kan købes på Tikkio.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.