Allan Olsen i nyt format

”Giver 3 unikke koncerter med Nordkraft Big Band”

Fotograf: PRESSEFOTO

Traditionen tro er Allan Olsen også næste år på landevejen. For som troubadour ved han at det nu engang er der hans sange har det bedst.

Med hans volume af og kvalitet i bagkataloget er det da heller ikke ligefrem tvingende nødvendigt at forny sig via nye sange. Til gengæld evner han at blive ved med at give de gamle sange nye klæder på.

Og det gør Allan Olsen så igen til næste år når han giver tre helt unikke koncerter i Aalborg , Aarhus og København sammen med hele 17 musikere fra Nordkraft Big Band.

Sammen vil de kaste sig ud i swingende fortolkninger af nestorens bedste og mest velkendte sange. Så er du nysgerrig efter at høre velkendte Olsen-klassikere – og et par af Olsens egne favoritter – tilsat et ordentligt skud messingblæs, swingrock og big band for fuld styrke, så er det med at stige på billettoget, der har afgang mandag den 12. december kl. 10.

Allan Olsen sætter på sin egen Facebook profil selv disse ord på:

Hej Folks!

HER LIDT OM NOGET JEG OG VI SKAL TIL NÆSTE ÅR:

Ja okay – det var jo osse en anden tid… Altså i sommers. Og hér sidder jeg nu i jule-mørket og luner mig ved mindet om en skøn dag for snart et halvt år siden. Én blandt mange.

Specielt én sommer-oplevelse kom bag på mig – til den gode side. (Jeg har fakta sagt nemlig aldrig været nogen hund efter jazz.

Den 6. august 2022 klamrede jeg mig til trappe-gelænderet op til en høj udendørs-scene i Aalborg. Der blæste nemlig en lovlig krap Limfjords-pivert, der fik det til at fløjte i rigge, vanter og master på de tøjrede sejlskibe langs Honnørkajen.  – Det var det hér, Tall Ship Race…

Bag mig kravlede 17 mand + en dirigent – alle undtagen ham og mig, klædt i ulastelige pingvin-sæt.  – Det var dem dér, Nordkraft Big band…

Inde på scenen væltede blæsten min uerstattelige guitar, allerede inden jeg nåede hen til den.

Caramba, det tegnede ikke godt.

Men det blev det – rigtig godt endda. En dag værd at mindes.

Den næste times tid foran op mod 10.000 vindblæste bolværks-matroser, sprang vi – Nordkraft Big band i hvert fald – elegant og potent fra sten til sten i nogle af mine sange, og osse henover et par andre. Med et bund-tryk som ikke lod vestenvinden meget efter, alt imens jeg galede i vilden sky. Det var fedt.

Lige siden har snakken gået: Kunne vi på nogen måde få logistikken til at gå op, så vi engang kunne gentage seancen i et par byer eller tre? – Næppe…

Men nu er det sgu faldet i hak.

3 koncerter i 3 byer og billetsalget starter på mandag kl. 10:00

                                                                                                    Ses Folks

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.