Alt godt til det nysgerrige musikøre

"Hele 15 danske nyheder på denne uges Side 33s Spotify ’Nordic’ playliste"

Fotograf: Maria Fremming

Side 33 er en musikformidlingsside drevet af passion for rytmisk musik og på nysgerrighed. Derfor er det en glæde at kunne præsentere hele 15 danske nyheder og en finsk – Olli Haavisto feat. Eric Bibb – på ugens ‘Nordic” liste.

Desværre betyder det også et farvel til 16 andre gode numre – for en Side 33 playliste rummer jo altid ‘kun’ 133 numre. Det siger lidt om det brede udvalg af dygtige danske kunstnere, der rent faktisk er at vælge imellem, hvis man altså lyster og gider!

Rent faktisk er det lidt af en opgave, som redaktør, at holde det brede udvalg nede på kun 133 kunstnere. Af dem er det kun ret få forundt at komme i fast rotation på national radio. Årsagen hedder vist nok musikpolitik. Der er der ikke noget af på Side 33. Her går vi efter maksimal nydelse – og at skabe en musikalsk bredside til os alle.

Vi håber du lader dig inspirere af at lytte til de mange nye numre med Kh Marie – Spejlvendt – Verdens sidste Ide  – Calby – Teitur – Jacob Dinesen – Sahra da Silva – Outlandish – Pops – In Memoirs – Murky Monroe – Fie – Månelys – SILQUE – Mike Tramp – Ganger, og måske får lyst til at gå ind og støtte den enkelte kunstner med konkret køb af deres musik.  


God lyttelyst – også til vores andre lister – ”Ro på”, der har fået tilføjet nye numre fra AUFORI, Curtis Stigers og Thulla – samt ”Rest of the World”, der har fået en håndfuld spændende singler på fra Maddie Madley, Nada, Davis Nix, Beato, og Dez Money.


Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.