Alt musik kan ikke være lige kønt

"..... men musikken sejrer også på kvindernes kampdag"

Fotograf: PRESSEFOTO

Vi har gjort det klart helt fra starten. Her hos Side 33 har vi fravalgt kassetænkning og alt unødig skelen til køn, alder, religion, geografi og baggrund når vi beslutter hvad der skal omtales af musik.

Vores valg tages ud fra viden, indsigt, undersøgelse og ikke mindst nysgerrighed – og med det specifikke mål at være en musikalsk bredside til os alle. Derfor er det glædeligt at vi kan konstatere at hele 40% af vores læsere er kvinder, og at hele 87% af vores læsere er godt spredt ud i alderen fra 25 til 65 år.

En dag som i dag er det kun naturligt at have et ekstra godt øre til kvinderne – så lad os da her den 08. marts – komme med hele otte varme anbefalinger til dugfriske videoer, som har den ting til fælles at de er så stærkt anbefalelsesværdige på hver deres egen facon.

Vi lader danske Frankly Female alias Pernille Gunvad lægge ud med sangen “Wanted” fra hendes nye album “Cinematic Songs for the People”. En sang, som er en rigtig kampsang om at kæmpe for ens ret til at være den man nu engang er – og ikke altid bare gøre hvad andre forventer af en.

I dagens anledning lader vi ellers blot musikken tale sit eget sprog – og så vender vi senere tilbage til nærmere om de enkelte kunstnere – HAAB (DK), Sahra Da Silva (DK), Jeg Er Jeanette (DK), Kajsa Vala (DK), ZZ Ward (US), Liz Brasher (US), Holy Moly & the Crackers (UK).


Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.