Aoife O’Donovan gæster København

”Optræder eksklusivt med Den Danske Strygekvartet”

Fotograf: Anders Johansson

Aiofe O’Donovan var så sent som sidste år på Tønder Festival, hvor hun optrådte i flere sammenhænge, blandt andet optrådte hun med hendes overbevisende og personlige fortolkninger af sangene fra Bruce Springsteens ”Nebraska” album.

Nu kan man så allerede igen på vores kanter opleve den amerikanske sanger og sangskriver, som mange også vil kende for hendes andel af trioen I’m With Her – og igen kan man forvente et nyt og originalt musikalsk output fra hendes side.

Den 25. januar 2024 optræder hun nemlig på Bremen Teater sammen med Den Danske Strygekvartet. En længe ventet koncert, der oprindeligt var planlagt til at blive afholdt i 2020, men som så meget andet blev den aflyst pga. Corona pandemien.

Der er stadig ledige billetter til koncerten, og er du modtager af nyhedsbrevet fra JazzCup, så har du ovenikøbet mulighed for at få 20% rabat på billetten.  

O’Donovans seneste album er iøvrigt det ganske anbefalelsesværdige ”Age of Apathy” fra 2022, og i år har hun også udgivet den ganske smukke single “All my friends”.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.