Aoife O’Donovan udgiver sin ”Nebraska” fortolkning

”Nyt album er ude digitalt via Bandcamp"

Fotograf: PRESSEFOTO

Den irsk-amerikansk sanger og grammy-prisvindende sangskriver Aoife O’Donovan – har allerede udgivet nogle album i eget navn, men er ellers nok mest som forsanger i Crooked Still, og som en tredjedel af den fabelagtige folktrio I’m with Her (med Sarah Jarosz og Sara Watkins).

Netop nu er hun aktuel med et digitalt live album, hvor hun med sin fine vokal respektfuldt og smukt fortolker hele Bruce Springsteens sagnomspundne ”Nebraska” album. Et album, der udkom det år hvor O’Donovan blev født – 1982 – men som stadig har vægt og relevans, og i øvrigt er et af O’Donovan’s personlige favoritalbum.

Ved en liveoptagelse i eget hjem den 9. maj sidste år optrådte hun med albummet i sin helhed, og det fornemme resultatet er nu foreviget som en digital udgivelse, som kan købes via hendes bandcamp side. Den er ikke tilgængelig på nogle streamingtjenester.   

Du kan også stadig se hele koncerten via You Tube – men der vil den kun være I en begrænset periode.  Aoife O’Donavan påbegynder her i september en større turne, der heldigvis også bringer hende til Danmark til næste år. Den 9. februar spiller hun således hos spillestedet ALICE i København, og hun medtager endda den ligeledes glimrende canadiske singer/songwriter Donovan Woods. Sammen har de i år udsendt singlen ”IOWA”. Billetsalget til koncerten hos ALICE er godt i gang.  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.