Australsk tordenskrald vil brøle over København

"Formstærk William Crighton gæster BEAT in næste uge"

Fotograf: Anders Johansson (1+2) + Brian Selander (resten)

Interesserer man sig for roots musik og har man været på Tønder Festivalen de sidste par år – så ved man med garanti hvem William Crighton er. For har man oplevet ham – hørt ham – så glemmer man det ikke. Hans dark-folk-ørken-blues leveres med en intensitet og en kraft, som er sjælden at opleve. Mindst ligeså udtryksfuld, som hans landsmænd Nick Cave og Peter Garrett fra Midnight Oil. Og samtidig rummer han også det inderlige. Fascinerende, intet mindre!

Han var i topform på Tønder – hvor han udover egne optrædener – også var en væsentligt del af såvel “Gentlemens Circle” og “All the Best – a tribute to John Prine”. Efterfølgende har han så været på en større turne i Sverige – også her – med stor succes.

Bandet – der inkluderer hans viv (se foto serie) – lader han nu hvile ud ovenpå tour’en, men giver så selv på tirsdag den 17.09. en eksklusiv – og helt gratis – solo koncert i vinyl mekka’et BEAT ved Enghave Plads . Det vil med garanti efterlade stedet i fulde omdrejninger – og helt uden fine fornemmelser. Så vi anbefaler at kigge ind hvis du tør og kan. 

 

William Crighton i Falkenberg

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.