B-Siden gemte på flere hemmeligheder!

”Folk-pop kvartetten skifter efter vellykket debutalbum ud i besætningen”

Fotograf: Mads Kornum

B-siden udsendte for nylig deres debutalbum ”Kongens Hemmelighed”, der bare osede af at være leveret af et godt sammenspillet og kollektivt arbejdende band – der havde masser af gode iørefaldende og vanedannede sange i spil.

Men den fælles rejse som Simon Karlshøj (vokal), Alexander Cortex (guitar), Teis Thomsen (guitars) og Kristian
Karlsson (bas)
har været på sluttede tirsdag den 30.07 i Byparken i Roskilde.

Årsagen er at Kristian Karlsson har valgt at forlade bandet af private årsager. Han kunne dog ikke slutte sin tid i
B-Siden meget smukkere end foran de cirka 8.000/10.000 tilskuere – som opvarmning til Poul Krebs – og med et ”best-of” sæt der i den grad viste bandets bredde – og også tydeliggjorde at Kristian Karlsson ikke havde en uvæsentlig andel i deres ret personlige udtryk og lyd.  Det hele sluttede symptomatisk, smukt og usentimentalt med nummeret ”Min egen vej”.

Side 33 vil naturligvis holde hanke i både B-Siden’s videre vej – men også hvad Kristian Karlssons egen vej kan indeholde af nye hemmeligheder. 

Afløseren for Kristian Karlsson er på plads. Det bliver Mikkel Wiesner, der træder ind – og om hans baggrund i mere hårdføre band kan åbne for nye B-sider vil den kommende tid sikkert give svar på. Første gang man kan opleve B-siden i den nye konstellation er den 10.08 på Krudttønden (KBH Ø), hvor de optræder sammen med fire andre bands til arrangementet Muve Sessions.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.