BackBeat præsenterer J.D. Harmo konkurrence

"VIND BILLETTER TIL UDSOLGT INTIM KONCERT PÅ LYGTEN STATION"

Fotograf: Frank Nielsen

Roan Madsen – manden bag musik- og event foreningen BackBeat – er en vedholdende musikalsk ildsjæl , der sikrer at der sjældent er langt fra de mange gode idéer og til handling.

Det ved de lyttere, der har tunet ind på hans BackBeat radioprogrammer på RødovreKanalen, og det ved alle dem, der igennem seks år nød godt at de helt unikke hjemmekoncerter hos Roan i hans hemmelig hule ”Greasy Chicken”, hvor de maksimalt 30-40 gæster kunne sætte lysende øjeblikke med navne som John Primer, West Weston, Nathan James, Carl Sonny Layland, Ronni Boysen, Joel Paterson og Big Creek Slim på oplevelseskontoen. Optagelser derfra med Big Creek Slim blev iøvrigt så vellykkede, at de blev udsendt på CD i to omgange, og den første tog sandelig en DMA.

Musikalsk er stilen nok traditionsbunden og old school – men det præsenteres af dygtige musikere, der altid spiller med glæde, gnist, og mod til at holde den type musik (soul, rhythm & blues) i live til evig tid. ”Greasy Chicken” lukkede ned i 2018 – men vækkes nu til live i en ny og anden form – og under navnet BackBeat. Roan Madsen har denne gang indgået et samarbejde med Lygten Station, og vil der i deres lille rum – på samme måde som i ”Greasy Chicken” afholde eksklusive koncerter med navne, der for de fleste stadig er en ukendt drøm.

Første koncert i Backbeat regi bliver med J. D. Harmo sammen med Ronni Boysen, Søren Bøjgaard og Asmus Jensen. Koncerten er gratis – men billetterne er revet væk – for rygterne om denne hengemte harmonika-haj fra det engelske var åbenbart løbet i forvejen.

Måske også fordi de havde noteret sig, at det her er meget mere end en koncert – det også DJ musik, vinylsalg og fotoudstilling med værker af bluesmusikkens danske hoffotograf Frank Nielsen .

Foto af Frank Nielsen – venligst udlånt af Frank Nielsen

Men hvis du ikke har sikret dig billet og gerne vil med sammen med en heldig ledsager, så skriv ”Ja Dak” i kommentarfeltet, og deltag i lodtrækningen om to billetter. Vinderen offentliggøres på søndag den 15.12.19.

I 2020 vil der komme flere events, og mere livemusik fra BackBeat. Første gang til februar, hvor amerikanske The Modern Sound (feat. Joel Paterson) kigger forbi, og det med Whole Lot of Hank som opvarmning.   

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.