Better ”Late night” than never

”Lyonne’s lyttelækre 2020 album er endelig ude på vinyl - og fejres med In-Store koncert”

Fotograf: PRESSEFOTO

Den herboende argentiner LYONNE – med det borgerlige navn Vanina Lion Hansen – gæster i morgen den 9. september kl. 17 pladebutikken Sound Station i København og giver en mini-koncert, samtidig med at du kan købe og få signeret hendes nyeste album “Late Night”, der nu endelig udkommer på vinyl. Digitalt har albummet været tilgængeligt siden november sidste år.

Der er tale om det andet album fra en singer/songwriter, der musikalsk blander jazz, funk , pop med elementer af soul. Hendes lyd er bl.a. blevet sammenlignet med Katie Melua, Norah Jones og en ung Suzanne Vega. Men et er sammenligninger – noget andet er hvad hun selv kommer med, og hvad hun selv står for. Først er fremmest står hun hørbart for en varm og glødefuld vokal – med både dybde og nuancer. En vokal, der favner, og som hele tiden har en behagelig indvirkning når hun indtager hovedrollen i det afstemte og balancerede lydbillede af vellyd.

Dernæst er det værd at bemærke at den 41-årige LYONNE selv komponerer og skriver alle sine blåtonede sange . Både de personlige og de mere observerende sange leveres med en følsomhed og et raffinement, der kan mærkes – og de løftes af et særdeles helstøbt hold musikere – Nicholas Kingo – Wurlitzer, Jesper Uno Kofoed – trommer, Rasmus Møldrup – kontra bas, Jeppe Holst – slide -guitar og Patricio Villarejo -cello. Lyonne selv bidrager med sin smukke vokal og guitar.

“Late night” er den slags ‘feel-good’ album, der gør sig perfekt som et ’dinner-album”, men som også er så meget mere end det. Ikke mindst fordi der både er kant og karakter i de mange lag, der gemmer sig i både tekst og musik. Men kort beskrevet er det ‘bare’ et utroligt lyttelækkert album, der fungerer fremragende både til den fællesskabende hyggestund og når det tildeles ens fulde opmærksomhed.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.