BEVAR SIDE33 – GØR EN FORSKEL FOR BARE 33 KR. OM MÅNEDEN

"YEAH YEAH YEAH - Vi har nu 3.333 følgere på Facebook"

Fotograf: Brian Selander

Chefredaktøren på SIDE33 er glad i dag, for i går passerede vi den første lille milepæl! Vi har nu 3.333 følgere på Facebook.

Næste mål er at få 33 % af følgerne med over i ”Fællesskabet Side 33” – se nærmere under “Om os”. Det koster kun 33 kr. om måneden! – eller kr. 333 for et års medlemskab – og kan købes via vores ”Shop”.  

Vi tror på, at det er en fordel at have noget fælles på spil. Derfor vil der med det månedlige nyhedsbrev være helt eksklusive tilbud og informationer, som kun tilbydes de betalende medlemmer af fællesskabet.

Men hvorfor skal det koste noget overhovedet?

Fordi seriøs musikformidling koster masser af tid – og den tid findes kun hvis SIDE33 har en lønnet Chefredaktør, der arbejder for projektet fuldtid og mere til.      

Personligt har jeg – Mads Kornum – reelt sat alt på spil for at få skabt en musikside, der igen tager musikformidling seriøst, og ser på musiklandskabet som en helhed – uden skelen til genre, køn og alder. Jeg har med ildhu og engagement – sammen med mange dygtige frivillige bidragsydere – og ikke mindst Kurt Baagø – arbejdet i et halvt år uden nogle former for indtægtskilder, ydelser eller støttekroner, og har samtidig investeret over 40.000 i udvikling og drift.

Sådan et regnskab holder naturligvis ikke på sigt! Så hvis du ønsker at SIDE33 skal blive et varigt gode, så kræver det, at der er en bred interesse for at støtte op økonomisk.  

Seriøs musikformidling opstår ikke ud af det blå. Det kræver tid at være det filter, der sorterer i de til tider ulidelige mængder af information, som vi dagligt overdænges af. Mange vælger forståeligt nok at stå af. Opgiver helt at følge med – og går i stå – med fortidens minder, som nutidige højdepunkter . Vi syntes ikke det er løsningen.  

Vi vil skabe den musikalske mellemvej – som med fokus på den danske musikscene – giver den nødvendige information for de musikelskere, der stadig har nysgerrigheden i behold, og stadig nyder at leve i nuet og i sin samtid.  

Derfor vil vi efter bedste evne forsøge at få fjernet den værste støj – og de lag af luftige ligegyldigheder, som online informationskanalerne, så ofte flyder over med. Men det kræver altså at vi har tiden, og et sundt økonomisk fundament, så vi løbende kan udvikle os, og optimere.

Så STØT OP – lad os være sammen om at skabe grundlaget for et medie, der formidler og deler begejstringen for musik – og de fælles oplevelser den skaber.

PS.: Manden på fotoet er ikke den begejstrede chefredaktør, men derimod Dave King fra Flogging Molly.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.