Billy Cross trækker sig fra ny supergruppe

”Akademiet har samtidig præsenteret nyt medlem”

Fotograf: Sven Levandowsky

Det er i dag fra bookingbureauet TBA music meldt ud at Billy Cross af private årsager trækker sig med øjeblikkelig virkning fra den nye supergruppe Akademiet.

Gruppen består nu af KNUD MØLLER – ALEX NYBORG MADSEN – ESTER BROHUS – IVAN PEDERSEN – RIKKE THOMSEN – NIKOLAJ CHRISTENSEN – samt RIE RASMUSSEN (Ex-Danser med drenge) som ny tilføjelse.

En holdopstilling, der næppe bringer supergruppe betegnelsen i fare, trods frafaldet af Billy Cross.

Gruppen har deres officielle debut den 19. maj i Tåstrup Musikteater. Billetsalget er startet. Den øvrige turneplan er endnu ikke offentliggjort.

Billy Cross kan du heldigvis stadig finde på landevejen i den kommende tid. Fra den 09. marts til den 28. april spiller han nemlig som en del af konstellationen Dissing Las & Cross hele 17 koncerter i anledning af deres Copenhagen Skyline Tour. De starter på Skråen i Ålborg og slutter på Realen på Fanø.

Men allerede her i februar kan man rent faktisk finde Billy Cross rundt om i landet, når han deler scene med en anden unik spillemand og guitarist Mike Andersen, f.eks. Rotationen i Holbæk den 15. februar og hos i Kulturium i Ishøj den 19. februar.  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.