Blaue Blume giver to ekstra koncerter på Hotel Cecil

"Billetter til comeback koncerter rives væk i raketfart"

At succes ikke er et værn mod en så alvorlig sygdom som depression er forsanger Jonas Smith fra Blaue Blume et levende bevis på.

Etter at bandet havde reddet på en bølge af succes siden deres skamroste ”Syzygy” fra 2015 – måtte bandet trække stikket i 2018 – og aflyse den planlagte turne, idet Jonas Smith simpelthen gik ned med depression og stress, efter i lang tid at have overhørt sin krops signaler om at noget var helt galt. Signaler, der kun blev forværret med f.eks. pletvis hårtab til følge.

Sangeren har været åben omkring forløbet, og føler nu heldigvis så meget overskud, at der igen kan komme koncerter i kalenderen. Foreløbig fire stykker – alle på Hotel Cecil i København. Og de koncerter er allerede blevet et tilløbsstykke af rang. De første par koncerter blev udsolgt på omkring 10 minutter, og derfor er der nu sat to ekstra koncerter op. Billetter sælges fra i morgen via ticketmaster.

Bandet har her i 2019 udsendt tre singler – senest ”Vanilla”, der i den grad tegner billedet af et band, der kunstnerisk står stærkere end nogensinde. Den første single ”Morgensol” var den første nogensinde på dansk, mens de efterfølgende to har været på engelsk. Et helt nyt album med titlen ‘Bell Of Wool’ udkommer den 08. november (vinyl/digitalt).

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.