Breaking news – or not – 17 video anbefalinger!

”Fortsat ingen breaking news – men mere samlet nyt”

Fotograf: Brian Selander - Motiv : Rovdrift

Kære læser – tak fordi du følger med på Side 33. Vi nærmer os 5000 følgere på Facebook, og har godt 10.000 unikke brugere pr. måned her på vores webside.

Det er nu over et år siden vi lancerede vores webside – og meget er sket siden – på næsten alle planer. Vi ændrer derfor fokus fra daglige opdateringer – til opdateringer fra torsdag til søndag. Både på Web og på Facebook.  

Vores redaktion er reduceret til undertegnede, som den eneste faste leverandør af indhold. Den leverance skal passes samtidig med et borgerligt 20 timers job ved siden af, idet Side 33 endnu ikke har et økonomisk grundlag man kan leve eller betale en forholdsvis beskeden husleje af.

En sådan virkelighed kender de fleste musikere, der som hovedreglen med stor flid og viljestyrke kæmper for at gøre deres kreative energi og håndværk til et levebrød. Den kamp vil vi fortsat hjælpe til med ved at holde fokus på at være en formidlende musikalsk bredside til os alle. For den kamp kan være lige så relevant om du som udøvende kunster er mand, kvinde, ung, etableret, rød, grøn eller blå.

Den daglige nyhedsstrøm er enorm og styret af breaking news – der oftest præsenteres kort og overfladisk. Den nyhedsform fungerer ikke for et medie som Side 33. For os er det vigtigt at vores information er relevant, orienterende og kvalitativ – ikke nødvendigvis først. Det er vigtigt for os ikke bare at kopiere en pressemeddelelse, og viderebringe den ukritisk. Vi formidler VORES BUD på en musikalsk bredside til os alle – og vi er klar over at dette beror på en subjektiv dømmekraft. Vi er ikke smagsdommere – eller genrespecifikke – men vi vil primært dele nyheder om det der begejstrer os – eller om det som vi kan se at der er hjerte og vilje – eller bare en god historie – bag. Vi vil ikke være kort – vi vil være godt – og derfor samler vi alt godt til torsdag – søndag, så du også som læser ved hvornår, at det er væsentligt at tjekke vores side ud.

Derfor er vi også glade for at nogle af landets mest seriøse og vidende musikjournalister med mellemrum ulønnet bidrager til indhold på Side 33 – Jakob Lambertsen, Per Wium, Claus Vittus, Thomas Vilhelm, Kurt Baagø – og at kulturaktivist Anders Kristensen også bidrager med temperaturmålinger og reportager fra det midtjyske.

Det sammenholdt med, at et fantastisk hold af dygtige fotografer – ligeledes ulønnet – bidrager med at fange de store musikalske øjeblikke – Henrik Hildebrandt, Maria Fremming, Madeleine Glindorff, Sven Levandowsky, Brian Selander og Helle Arensbak – gør at jeg fortsat er oppe-med-ti-misten – alt til trods.

Vi kan desværre ikke med det aktuelle set-up nå at varetage alle henvendelser om omtale eller anmeldelser. Det kræver hele tiden redaktionelle (fra)valg – der mere er baseret på manglende tid – end på kvalitet i selve henvendelsen.

At du ikke hører noget – eller ikke bliver omtalt pba en henvendelse til Side 33 er altså på ingen måde en diskvalificering – så skriv endelig igen – og ønsker du et album anmeldt, så gælder det stadig at de fysisk tilsendte eksemplarer (LP eller CD) prioriteres først – uden at vi dog kan give garanti for en anmeldelse, alene på baggrund af at modtager et anmeldereksemplar.  

Vi høres ved igen på torsdag – hvor vi kan præsentere PREMIERE ”The Crazy World of Kurt Baagø” og en masse andet – videoer, anmeldelse mv.

STØT op omkring Side 33 ved at LIKE vores facebook side og anbefal den gerne til musikalske venner – og ved at markere dig som følger også på Spotify, hvis du sætter pris på vores spillelister der.  Og husk at du for blot kr. 33 om måneden kan støtte via en medlemskab af “Fællesskabet Side 33” (se under shop).

Skriv også gerne til kontakt@side33.dk, hvis du føler at du har tid og lyst til at bidrage med kvalificeret journalistisk indhold til siden – særligt omkring anmeldelser (album eller live, når den tid kommer).

Hen imod torsdag kan du evt. bruge tiden på at nyde denne bredside af forskelligartede – men alle anbefalelsesværdige fede videoer – fra Gry Harrit, Jakob A og de sidste, Johan Kolstrup, Rovdrift, Christina Gammeltoft, Peking Grill, AySay, KÙLU, Blended Brew, Vesselil, Spejlvendt, Stine Klingsten, Lasse & Mathilde, Mathilde Falch, Jarno Varsted, Stefan Mørk, Pussi & Pløk – som i dagens anledning får lov at tale helt for sig selv – og mest af alt er 17 rigtigt gode undskyldninger til lidt indholdsrigt tidsfordrev!    Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.