Brian May tænder håb med to nye stærke singler

"Støttesinglen 'I'm A Woman' er udgivet som limited 7" single"

Fotograf: Album Cover (beskåret)

Brian May fra Queen behøver næppe den store præsentation for læsere af denne side. Men som den gentleman han er lader han på singlen ”I’m a Woman” andre om at indtage dronninge rollen.

Som guitarist og producer står han nemlig bag WOMAN, der er en ganske powerful – såkaldt supergruppe – sammensat af nogle af de mest kendte sangerinder fra de store engelske musicalteatre – hvor Queen musicalen ”We Will Rock You” står som en af de største og vedvarende succeser i nyere tid.  

Det er således Mazz Murray, Gina Murray, Anna-Jane Casey og Kerry Ellis der står helt i front på den gamle Jerry Leiber / Mike Stoller klassiker – oprindeligt fra 1962 – og her i fuld og nutidig blues-rock ornat.

Alt overskud i forbindelse med salg af sangen går til et godt formål – nemlig Target Ovarian Cancer and The Caron Keating Foundation

Den kan købes digitalt, og i fysisk format som cd-single eller ikke mindst som det der for pladesamlere og Brian May fans nok er mest interessant – er den for nylig udgivet som en limited 7” vinyl – der kun er trykt i 1000 eksemplarer, og sælges via Queens egen hjemmeside – https://www.queenonlinestore.com/Brian-May/

Og i forhold til told og skat osv., så koster den – omregnet – lige præcis under de magiske 80 kroner, der sikrer at du ikke risikerer en ekstra regning fordi den sendes fra UK.

Brian May har i øvrigt før arbejdet sammen med Kerry Ellis – de har udsendt et live album ”Acoutisc By Candlelight” sammen i 2013 og i 2017 kom albummet ”Golden Days” der blandt andet indeholdt nummeret ”It’s gonna Be All Right – The Panic Attack Song”.

Den sang har makkerparret i skyggen af COVID-19 taget op igen og pudset af og udsendt som en ny video.  Brian May har således omskrevet teksten inspireret af det på mange måder frustrerende 2020 – og den tager sig nu ud som ”It’s Gonna Be All Right – The Panic Attack Song 2021”. En sang hvis formål er at genoplive noget håb, og tro på at det nok skal gå.

Kerry Ellis udtalte i forbindelse med lanceringen af nummeret :    ”Jeg er meget begejstret for at starte dette år med en sang fuld af håb. At sætte ”Panic Attack 2021” sammen under en lockdown har haft sine udfordringer, men det har også været skønheden ved det. Musik er så kraftfuld, og det er forbløffende, hvad du stadig kan skabe med så mange begrænsninger. Jeg håber, at denne sang og video giver folk så meget håb og glæde, som det gjorde for mig og Brian at gøre det. Vi har alle haft et ret hårdt år, men husk: ‘Det bliver okay!’ “

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.