Carlos Santana faldt om på scenen

”Ramt af varmeudmattelse og dehydrering – er nu i bedring”

Fotograf: Henrik Hildebrandt

Publikum til en koncert med Santana tirsdag aften i Michigan, USA, fik godt 20 minutter inde i koncerten sig lidt af en forskrækkelse, da Carlos Santana pludseligt besvimede, og måtte have akut lægehjælp.

Han blev kørt videre til nærmeste sygehus til observation, og har det nu godt igen, og er udskrevet med meldingen om at forholde sig i ro her dagen derpå, hvorfor det foreløbig er meldt ud, at denne aftens koncert er aflyst.

Rocklegenden havde glemt at spise og drikke nok, og blev ramt af varmeudmattelse og dehydrering.

Santana er aktuelt i gang med sin “Supernatural 2022 Tour” sammen med Earth, Wind & Fire – en tur der naturligvis også er til for at promovere hans seneste studio album, – ”Blessings and Miracles” – det 26’ende i rækken, og en af de bedste i mange år. Turen fortsætter rundt i USA frem til november. Der er aktuelt ikke planlagt spillejob i Europa.

Carlos Santana, der den 20. juli fylder 75 år, har her dagen derfor selv via social medier udsendt en stor tak til alle dem, der har sendt ham bønner og tanker.

Her på SIDE 33 sparede vi en enkelt bøn, som vi herved videresender til Roskilde Festival. Lad os da fejre 75 års fødselaren med et brag af en koncert på Orange Scene næste år – gerne med masser af special guests.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.