Claus Hempler tager 1 pladsen på ugens Top 40 – Vinyl hitliste

"Udgiver nu også ”Kuffert fuld af mursten” på CD"

Fotograf: ALBUM COVER

Claus Hempler har i den grad medvind med sit nye – og første dansksprogede album. Både hovedparten af anmeldere ved de større dagblade og pladekøbere er mere end begejstrede.

Vinylen er nu for femte uge i træk efter udgivelsen på Top 10 over vinyludgivelser. Men også det vedholdende ”i-kan-ikke-slå-os-ihjel-CD- folk” har efterspurgt albummet i en grad, så Hempler og hans pladeselskab Sony Music har givet efter – og udgiver den nu også på CD.

Denne uge er der fem danske udgivelser på Top 10 . Kim Larsen ”Sange fra anden sal” er nr. 3, og så er der et par interessante nyheder som nr.  8 og nr. 9 – henholdsvis indie-rock fra de erfarne debutanter i bandet Bidt med ”Tilpas Utilpas” og drømmepop fra IRAH med ”Diamond Grid”. Uffe Lorenzen falder lidt i i denne uge, men holder sig lige præcis inde i Top 10 med sin ”Triprapport”.

Ellers er det værd at bemærke, at der er kommet nyt album fra de canadiske psykedeliske hård-rockere Black Mountain ”Destroyer”, som debuterer oppe som nr. 7, og at de mildest talt originale genre mixere fra Århus i Analogik har taget 11. pladsen med albummet ”Havnens Perle”, og at rock’a billy kongerne fra Stray Cats ind  som nr. 22 med deres comeback -og 40 års jubilæumsalbum ”40”.

Hele listen kan ses på hitlisten.nu.

Se nye videoer nedenfor med Black Mountain og Analogik.

Leave a Replay

Vil du være en del af ”SIDE 33"?

Få Nyhedsbreve og andre fordele. Skriv dig op her, og hør nærmere.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.