Claus Hempler tager 1 pladsen på ugens Top 40 – Vinyl hitliste

"Udgiver nu også ”Kuffert fuld af mursten” på CD"

Fotograf: ALBUM COVER

Claus Hempler har i den grad medvind med sit nye – og første dansksprogede album. Både hovedparten af anmeldere ved de større dagblade og pladekøbere er mere end begejstrede.

Vinylen er nu for femte uge i træk efter udgivelsen på Top 10 over vinyludgivelser. Men også det vedholdende ”i-kan-ikke-slå-os-ihjel-CD- folk” har efterspurgt albummet i en grad, så Hempler og hans pladeselskab Sony Music har givet efter – og udgiver den nu også på CD.

Denne uge er der fem danske udgivelser på Top 10 . Kim Larsen ”Sange fra anden sal” er nr. 3, og så er der et par interessante nyheder som nr.  8 og nr. 9 – henholdsvis indie-rock fra de erfarne debutanter i bandet Bidt med ”Tilpas Utilpas” og drømmepop fra IRAH med ”Diamond Grid”. Uffe Lorenzen falder lidt i i denne uge, men holder sig lige præcis inde i Top 10 med sin ”Triprapport”.

Ellers er det værd at bemærke, at der er kommet nyt album fra de canadiske psykedeliske hård-rockere Black Mountain ”Destroyer”, som debuterer oppe som nr. 7, og at de mildest talt originale genre mixere fra Århus i Analogik har taget 11. pladsen med albummet ”Havnens Perle”, og at rock’a billy kongerne fra Stray Cats ind  som nr. 22 med deres comeback -og 40 års jubilæumsalbum ”40”.

Hele listen kan ses på hitlisten.nu.

Se nye videoer nedenfor med Black Mountain og Analogik.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.