Corona-kreativitet for alle sanser

"She’s a Sailor fans fodres med ny musik – og en tre-etters menu"

Fotograf: PRESSEFOTO

I forvejen er det ikke let at få hverken ørenlyd til eller øjenkontakt med nogle i medieverden når man er en artist eller et band fra vækst– eller mellemlaget på den danske musikscene. Og når der så lige lægges en COVID-19 pandemi oveni – der gør at man heller ikke kan komme ud og møde sit publikum på LIVE scenerne – så bliver det først svært at gøre opmærksom på sig selv. Hvad gør man så ? Dropper det hele – eller lader man corona-kreativiteten råde?

She’s a Sailor har heldigvis gjort det sidste – for de har nu i to år arbejdet seriøst og målrettet på at komme ud med et debutalbum, som man kun kan have store forventninger til på baggrund af den håndfuld fremragende singler – de har udsendt de seneste par år – senest “Panic attack” og “Some Space For Me” og ikke mindst på baggrund af deres gennembrudshit “Beautiful” fra 2016.

Debutalbummet “Do You Want Us to Play” udkommer nu den 13. november (LP/CD/digitalt).

”Vi har jo hele tiden forestillet os svedig rockkoncert som release-fest, med gang i den til langt ud på natten. Men sådan er verden ikke lige skruet sammen fortiden, så vi har virkelig måtte overveje, hvordan vi bedst muligt kunne markere udgivelsen, fortæller forsanger Jesper Vindberg.

Løsningen opstod på en sommerhustur, hvor bandet var sammen med en gammel ven, madblogger og madanmelder på BT, Thomas Alcayaga. Han kom med et tilbud de kun kunne takke ja til.

”Han tilbød at finde et sted, hvor vi kunne spille en intimkoncert, og hvor han samtidig kunne lave en lækker tre-rettersmenu til de besøgende. Det bliver en anderledes aften. Vi kan ikke være så mange, men til gengæld får de besøgende en anderledes og meget intim aften med lækker mad efterfulgt af koncert, slutter Jesper Vindberg, der sammen med Thomas Albrechtsen udgør den faste del af She’s a Sailor.


Til release-aftenen, der finder sted på restaurant Mastek i København, onsdag den 11/11 2020, kommer de dog med fuldt band.

Billetterne – til kr 485,00 – er netop sat til salg via billetto.dk og www.shesasailor.com.  Der er kun få billetter i udbud – og bandet meddeler, at man naturligvis får sine penge retur, hvis hele samfundet bliver ramt af et nyt forsamlingsforbud, og de må aflyse aftenen.


Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.