Country fra øverste hylde

“Amerikanske Dylan Earl gæster impulsivt Danmark i næste uge”  

Fotograf: PRESSEFOTO

Amerikanske Dylan Earl er en artist i den klasse, hvor han sagtens kunne være annonceret som et vægtigt navn til årets Tønder Festival.    

Han er aktuelt på Europa turne og har lige optrådt på den anerkendte UK Americana Music festival i Hackney i England, hvor han blandt andet promoverede sit tredje soloalbum ”I saw the Arkansas”, der udkom sidste år.

Gry Bondebjerg var til stede ved koncerten og fortæller; Dylan Earls stemme har den klassiske dybe varme lyd af Merle Haggards Old School country. Men hans tekster er langt fra mainstream. Han skriver sange man bliver nysgerrig af. Og live er hans humor og storytelling det hele værd.”

Så er du til klassisk old time-country og melankolske crooner ballade, der er båret af moderne lyrik, og som godt tør vise både følelser og kommentere på politiske og sociale forhold, så er Dylan Earl med garanti din boldgade.

Danmark var ikke på tour planen, men Gry Bondebjerg fik hurtigt en aftale på benene, og nu kommer han så  til landet den 1. februar kl. 19 på Mojo Blues Bar i København til en “up and close concert”.

Prisen for denne intime og unikke oplevelse er blot 100 kr, og alle pengene går direkte til artisten. Et arrangement skabt fra hjertet, til folk med country i hjertet. Det er det musik også kan!

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.