”Danmarks ældste teenageband – Strawberry Slaughterhouse – er tilbage”

"Ny single giver klart svar - stadig Cool, Calm and Collected "

For de fleste er Strawberry Slaughterhouse nok ikke et at de første navne man kommer på når man taler om markante og minderige navne fra 90’erne – eller når der skal laves playlister til 90er festen. Men det burde der måske blive lavet lidt om på!

For især deres debutalbum ”Teenage Torture Chamber” fra 1995 står for mange loyale middelmodne musiclovers stadig som en væsentlig milepæl i dansk rock. Alene coveret er ikonisk, og det musikalske indhold skaffede dem masser opmærksomhed, både i ind- og udland, som en slags dansk pendant til nogle af datidens store punk-pop-rock navne som f.eks. Green Day, Offspring eller Bad Religion.

Men efter blot to album og godt 5 år i overhalingsbanen sluttede festen, og bandet skiltes som venner.  I 2016 samledes de så igen, og har siden med ujævne mellem kunne opleves som det energiske og kraftfulde live band, de altid har været.

Nu er der så for første gang siden 1997 nyt materiale fra bandet. I går – på 25 års dagen for deres debutalbum – udsendte de således den korte og præcise single ”Pleasure Cruising”. Og hvis det er sådan efterfesten til 90’erne lyder, så deltager SIDE 33 da så hjertens gerne.

Singlen er en forløber til en EP, der ventes at udkomme i dette første halvår af 2020.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.