Den hårdere rock rummer også bløde værdier

"Svensk rockelite samlet på støttesingle for COVID-19 tidens sårbare ældre"

Fotograf: PRESSEFOTO

Den svenske rocksanger- og tidligere Grand Prix og musicalsangerinde  – og nuværende radio-DJ Nina Söderquist har formået at få landsmanden – den legendariske Motörhead og nuværende Scorpions trommeslager – Mikkey Dee med omkring en ny støttesang ”Breathe”, der udkom i går.

Pressefoto

Dette som er en del af et projekt, der gerne skulle indsamle nogle penge til sårbare ældre. Med på holdet har de solide kræfter Rasmus Ehrnborn (Soilwork), Mic Michaeli (Europe), Jona Tee (Heat), Tommy Johansson (Sabaton).  

Indtjeningen fra sangen går til deres fælles indsamlingsprojekt, der har som mål at distribuere blomster til plejehjem omkring Stockholm, Göteborg og Malmö. Tænkt som en lille hilsen fra den svenske rockelite – med ønsket om omsorg for og kærlighed til de ældre.

– Vi rockmusikere ønsker at bidrage og støtte de ældre, der er i en vanskelig tid. Give dem et håb og vise vores omtanke, alt sammen for en lidt lysere tilværelse, hvor mange er meget ensomme lige nu. Vi håber at kunne glæde og overraske dem alle, og give dem det lille ekstra af omsorg og kærlighed fra os, ”siger Nina Söderquist og Mikkey Dee.

Det er indtjeningen fra streamingtjenesten Spotify – der vil gå til projektet, så hvis du kan lide sangen eller tanken bag, og bruger Spotify, så er det da bare med at få lyttet og delt.


Digitalt single cover

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.