Der bliver alligevel mulighed for LIVE oplevelser her i JUNI

”Billetsalg til Steen Jørgensen i DR Koncertsalen fredag 26.6.20 starter i dag”

Fotograf: Maria Fremming

Hvad kan lade sig gøre efter den seneste gradvise åbning af forsamlingslivet – og hvem kan få arrangeret noget der er brugbart – for arrangørerne, kunstnerne og publikum – her hvor vi går ind i den periode, hvor de fleste spillesteder rent faktisk i en normal tid ville være droslet ned pga at festivalsæsonen normalt ville være godt igangsat på nuværende tidspunkt.

Nu åbner et af landets smukkeste spillesteder – DR koncerthuset – ihvertfald op for posen og for dørene – i første omgang med en koncert med en af vort lands mest erfarne og rockstemmer Steen Jørgensen.

Han træder op på scenen den 26. juni kl. 21 sammen med den sublime guitarist Rune Kjeldsen (Young Comets, Kira & the Kindred Spirits, Hush, Savage Rose, Sort Sol, C. V. Jørgensen o.m.a.) – for at se om det kan leve op til det der loves inden af billetudbyderen – ”En intim, sfærisk og nær oplevelse i international klasse”.

Det har de gjort det før – så mon ikke også det lykkedes denne gang? Vi tror det.

DR Koncerthuset og Koncertsalen er denne aften nøje indrettet efter myndighedernes anvisninger med fokus på behørig afstand og sikkerhed. Der vil derfor kun være 500 eksklusive billetter sat til salg til denne på mange måder historiske koncert.

Billetsalget starter i dag den 4.6 kl. 10.00

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.