Der bliver også en Midtfyns Festival i 2020

"Lille overskud og stor velvillighed sikrer den nye gamle festival et forlænget liv"

Fotograf: PRESSE

For første gang siden 2003 var der igen Midtfyns Festival i dagene 24.-25.05.19. Tidligere en bastion og mastodont i det danske festival landskab – endda et enkelt år (1989) større end selveste Roskilde Festival – men i 2019 versionen i noget mindre og ydmyg udgave, hvor den lokale forankring har større naturligt fokus.

I år kom 1.800 besøgende for at opleve et mindre program af primært danske kunstnere, og det faldt i manges smag. I hvert fald har festivalledelsen nu meddelt, at de er klar til at gennemføre Midtfyns Festival 2020. Dette med baggrund i, at det nu er slået fast, at festivalen fik skabt et lille overskud på over 100.000 kr. Samtidig er det væltet ind med positive beskeder og tilkendegivelser siden festivalen blev afholdt , ogder har hele vejen igennem været en stor opbakning fra foreninger, leverandører, frivillige, støtter og virksomheder, der alle har troet på, støttet og bakket op om det frivillige initiativ.

Festivalleder Sune Vesterlund uddyber – “Vi mener, at vi har fat i noget, som hylder mangfoldigheden og fællesskabet på et niveau, hvor vi alle kan være med – og det mangler! Vi skal skrue på nogle elementer år to, hvor fx nostalgien ikke skal have en så fremtrædende rolle som i år, men vi har andre spændende tanker i støbeskeen, der understøtter festivalens kerneværdier som fx folkelighed og den lokale forankring”.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.