Der er noget at fejre i dansk musik

”Mindre dansk pladeselskab fremviser hele fem fede bud på Loppen på torsdag”

Fotograf: PRESSE

Nogen vil, andre kan. Nogen tør, andre gør. Det lille fynske pladeselskab Celebration Records har med Nicki Refstrup Bladt i spidsen siden 2012 kunne sætte hak ved både vil, kan, tør og gør – og har med markante udgivelser fra navne som f.eks. Death Machine, Penny Police, Son of Caesar, Strangers on A Train, Deerborn, Stranger the Horse, Burning Velvet, og Arbirk allerede gjort sig skyldig i at gøre en væsentlig forskel på den danske musikscene.

Det er hverken undergrund, eller fund fra overskudslagre det her. Nærmere en smagfuld fornemmelse for at finde kunstnere med sult på mere, og med stor personlighed i – og kærlighed til musikken, som den latente livsnødvendige drivkraft. Hos Celebration Records er der ingen kassetænkning, smagsdommeri eller genre politi. Blot erfarne ører, åbne øjne og bankende musikhjerter, der gerne løfter i flok.

Det giver derfor god mening at selskabet på torsdag den 21.11. præsenterer hele fem af de nyere skud på stammen til en ”Label  Night” på Loppen i KBH fra kl. cirka 21.30.

Little Winter, Wanna Be Brothers (med Tue West), KÚLU, SUNDAYS og King Kross er de fem band, som kommer på scenen og vil fylde lokalet med vidt forskellige bud på lyden af 2019.

Så er du nysgerrig på musik, og holder du af band, der er på det måske mest optændte stadie af deres karriererstige, så er det om at komme afsted på torsdag.

Man pas på! Du risikerer at blive akut musikalsk nyforelsket – som denne skribent blev det da ”Moving Out” med King Kross første gang bragede ud af højtalerne – eller da debutalbummet fra SUNDAYS første gang ramte pladespilleren.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.