Der er ofte store oplevelser i vente på de små spillesteder

”Tjek altid dine små lokale spillesteder – her er tre anbefalinger at starte på”

Prisen for en koncertbillet for de såkaldte store navne er steget med eksplosiv fart de seneste år. Det kan således nemt dræne de fleste husstandes ”underholdningsbudget” at skulle en tur i byen med Top-20 segmentet.

Men det er jo ikke nødvendigvis altid Top-20 segmentet af artister, der leverer bedst eller sikrer dig de største øjeblikke. De øjeblikke kan ligeså vel ligge hos ofte lige så kvalitativt stærke kunstnere på de langt mindre scener, hvor det måske kun koster mellem 1/10 og halvdelen at komme ind.

Vi har her samlet tre gode eksempler indenfor den kommende uge.  

Den 23.02 er der på Bartof Station på Frederiksberg country og roots-rock i en klasse, og af den slags, der bør tiltrække alle aktive nysgerrige lyttere, som i forvejen holder af at se navne som Jason Isbell, Sturgill Simpson, Colter Wall, Ian Noe og Tyler Childers. Der er tale om en dobbelt koncert med canadiske Joe Nolan og med amerikanske Dylan Earl – der med hver deres klokkeklare udgangspunkt over flere album har dokumenteret et uomtvisteligt talent. Joe Nolan er en af disse yngre rustikke sangskrivere og historefortællere, der formår at omsætte livets udfordringer i tekst og musik, og videreføre en smuk sangskrivertradition fra Bob Dylan, Steve Earle , Todd Snider etc..Dylan Earl & The Reasons Why er til gengæld garant for med cowboyhat og pedal steelguitar at vise vej for den mere traditionelle country i dette nye årti. Entré er blot 150 kr.Så har man måske også råd til at tage forbi ALICE CPH den 26.02 og se det der kan blive en fortryllende verdensmusikalsk dobbeltaften med Orhan Özgür Turan (Hudna, Gadjos & Ipek Yolu) og AySay, der på hver sin måde tager tyrkisk folkemusik ud i nye lydlige terræner – med de danske landskaber, som baggrund. Denne dobbeltoplevelse får du for bare kr. 120.Dagen efter den 27.02 kan man høre en af de helt ægte autentiske amerikanske soul/blues stemmer når den rutinerede amerikanske Johnny Rawls vender tilbage til Danmark, og giver koncert på Mojo Blues Bar sammen med sit faste europæiske orkester. Forhåbentligt medbringer han sange fra hans overdådigt lyttelækre 2019 album ”I Miss Otis Clay”. At høre soul/blues på det niveau skal du slippe kr. 175,00 for.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.