Der er ‘Sol på bagsiden’ – The Show Must Go On

"Den Syvende Søn gennemfører dagens koncert på gratis festival på Amager”

Tak for musikken Papa Belli. Vi vil savne dig!

Koncerten i morgen kl. 19.00 på “Sol på bagsiden” ved Prismen gennemføres.

Sådan skrev danmarks måske bedste aktive beat-og rockorkester i går på deres Facebook side.

I front for Den Syvende Søn står Michel Belli – søn af netop afdøde Peter Belli – og på bandets seneste album kunne man høre de to i duet på ’Den sidste sang’. Albummet ”Alt på spil er bandets fjerde – og cementerer et sammentømret band der med nutidig skabertrang stilsikkert bygger videre på Papa Belli’s bredtfavnende kulturarv. Den Syvende Søn leverer kvalitetstung dansksproget og poetisk beat-rock, tilsat et psykedelisk twist og et energisk ‘shout out’ til ånden fra ‘the summer of love’.   

Michel kan og vil ikke løbe fra hvor og hvem han kommer fra – og TAK for det. Han har i egen tydelige personlighed en af vort lille lands bedste og mest markante vokaler – og synes du at hørt noget lignende før, så er det nok bare fordi det bliver i familien. Karisma og klang bæres af Michel videre med stilsikker selvstændighed og stolthed, og med stafetten i hånden står Michel og hans band altså i aften igen på scenen.

Trommeslager Adam Winberg udtrykte det så rammende via de mindeord han skrev på sin Facebook profil i går:

”Tak for musikken og sangene. Tak for anekdoter og historier fra et langt og levet liv på landevejen. Tak for oplevelserne på og bag scenen, og tak for at have været pioner og fakkelbærer for pigtrådsmusikken i DK. Skal aldrig glemme første gang jeg fik lov til at spille “Roll Over Beatles”.

Sidst men ikke mindst en kæmpe tak for indirekte at have lagt byggestenene til vores beatorkester. Tak!”

Sol på bagsiden er en gratis gratis udendørs en-dags festival, der blev afviklet første gang i 2018. Hele seks koncerter er på programmet med alt fra rock, balkan, ska, jazz og meget mere, og der er DJ, der sørger for den helt rigtige loungestemning til hygge på græsset.

Og tænker du, at uden mad og drikke dur musikken jo ikke, så er der råd. Di kan nemlig købe gourmet hotdogs (fås også i en torskeversion), eller en lækker festivalbuffet hos Øens spisested. Køkkenet åbner kl. 15. Det er ikke muligt at bestille bord, men der opstilles rigeligt med langborde.

Program:

14.00: The Cowards

15.00: Noah Seemann Quintet

17.00: Bjonko

19.00: Den Syvende Søn

21.00: Von Dü

22.30: Dj le’Bøb

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.