Det grå guld skinner også i 2021

"Masser af nyt fra 'de gamle" på SIDE 33's playlister"

Fotograf: Mads Kornum

Vi ved det. Der udkommer ualmindelig meget musik, og smag og behag er forskellig. Det kan hurtigt blive helt uoverskueligt at følge med, og så det lettest mest ‘bare’ at høre det man plejer.

Hos SIDE 33 betragter vi det som vores vigtigste formidlingsopgave at præsentere musikalsk kvalitet i alle afskygninger – så DU som lytter selv kan tage dine helt egne valg. Selvom vi hylder musik i det fysiske format – simpelthen fordi lyden er bedre og giver en bedre helhedsoplevelse, og iøvrigt også som udgangspunkt sikrer artisten en bedre indtægt for sin indsats , så vil vi ikke gøre os til smagsdommere over hvordan og hvornår du lytter til musik.

Den letteste vej til at præsentere ny musik er dog nu om dage via streaming tjenesterne. Der har vi valgt at lave diverse playlister på Spotity – tilegnet dig der er nysgerrig på musik. En med dansk musik på “Side 33 – Alt godt – Hjemme” og en med alt det udenlandske på “Side 33 – Alt godt – Ude”. At Spotify er valgt er alene ud fra kendskabsgraden til deres aktualitet og brede indhold. Vi er bekendt med at andre streaming tjenester i visse undersøgelser er bedre i forholdet omkring betalingsvilkår af artisterne. Uanset hvad taler vi dog om generelt urimelig takster om vi vælger den ene eller den anden udbyder.

Numrene vi udvælger er i alverdens rytmiske genre, der blot har det til fælles, at de er røget igennem filtret her på redaktionen – og derved har fået et kvalitetsstempel. Om artisten er 19, 39, 59 eller 79 år interesserer os ikke. Men vi har bemærket, at de landsdækkende medier efterhånden har en kedelig tendens til kun at omtale den ældre og etablerede generation af musikere når de er døde. Sådan prioriterer vi ikke her på SIDE 33. For nok finder du masser af helt nye navne og debutanter på vores aktuelle playlister på Spotify, men du finder også en masse gode eksempler på gode gamle hæderkronede artister der er helt aktuelle – og stadig kan levere noget vedkommende og opsigtsvækkende.

På vores ”SIDE 33 – ALT GODT – UDE” liste finder du således lige nu helt nye kvalitetsstemplede numre med ’gamle’ navne som Jackson Browne / David Crosby/ Toyah / Gerry Rafferty / Peter Maffay / Udo Lindenberg / Chrissie Hynde / Diane Warren feat. G-Easz + Santana / Little Steven feat. Nils Lofgren / Tito Jackson / Brian Setzer / Journey / Jimmy Barnes / Diana Ross / Willie Nile feat. Steve Earle – mens du på “SIDE 33 – ALT GODT – HJEMME” – finder godt nyt fra gamle velkendte navne som Poul Krebs / Sebastian / Mikkel Nordsø / Lise Cabble / Peter Brander / Lasse Helner / NELLO / Hanne Boel / Tamra Rosanes / Holtsø & Wittrock.

Så er du nysgerrig på musik på følg gerne vores lister på Spotify (gøres ved at give den en hjerte, hvis du er Spotify bruger). Jo flere følgere af playlisterne – jo tydeligere viser vi omverdenen, at der behov og interesse for et bredt musikvalg til os alle.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.