Det nye Amager Bio blev indviet med et brag

"Dizzy Mizz Lizzy skuffede ikke til intim koncert"

Fotograf: Henrik Hildebrandt

Der var såkaldt officiel åbning af Amager Bio i forbindelse med Dizzy Mizz Lizzy koncerten lørdag aften.

Side 33 var ikke til stede ved den 70 minutter lange koncert, men har på baggrund af flere uafhængige tilbagemeldinger fået opfattelsen af at den rutinerede trio kun skuffede få blandt de mange. De skulle lige i gang igen, og har nok også samlet hørt stået en tand skarpere end de gjorde her, men at niveauet alligevel var højt er der vidst ikke mange delte meninger om. Vi har blandt andet fået denne øjenvidneberetning fra Belinda Hildebrandt – hun fortæller:

”Dizzy Mizz Lizzy gav den fuld gas til en totalt udsolgt koncert. De 1400 publikummer, som der er plads til i den nye Amager Bio, var virkelig på og sang højlydt med på mange af de gamle hits.

Fra scenen fortalte Tim Christensen at Dizzy Mizz Lizzy arbejder på et nyt album, som kommer i år og der fik vi en lille smagsprøve med to nye numre. Det ene af numrene ”In The Blood” var tungt og ørehængende, mens det andet ”California Rain” var et mere eksperimenterende nummer, som vi vel kender dem bedst. Et af dem, der sender en ud på en rejse, med en masse finurlige krøller undervejs. Tim Christensen fik også sat liv i stemningen med en masse lange og fede solo´er, ligesom bassen var dejlig synlig og trommerne fulde af power”.

Man vil kunne opleve Dizzy Mizz Lizzy på sommerens Grøn Koncert, der finder sted i perioden 18.-28.07.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.