Det spiller for Mads Langelund i øjeblikket

”Se video premiere på den nye single – ’2009’ – lige her”

Fotograf: PRESSEFOTO

Der sker sandelig noget omkring den 25-årige musiker og skuespiller Mads Langelund i disse tider. Ligesom hans gode ven Kasper Buch var han i år indstillet som en af de tre modtagere af det årlige Peter Schmidts Legat, der siden 2008 har sørget for at give en økonomisk håndsrækning til musiklivet i og omkring Tønder.

Det var Kasper Buch kunne gå fra Hagge’s med første præmien på kr. 20.000, mens Mads Langelund tog sig af anden præmien og en check på kr. 12.000. Penge der næppe bruges på af pudse popøret eller skuespillertalentet af – for begge dele holdes ved ilden i øjeblikket. Mads Langelund har nemlig fået en rolle i den kommende filmatisering om Flemming ’Bamse’ Jørgensens liv – og i morgen er han klar med endnu et varmt pop-korn af en single – hans tredje i år.

Alle tre iørefaldende og ligefremme håndspillede popnumre med helt åbenlyst hitpotentiale. Ikke mindst den powerfulde ”Howling for you”, der dog ser ud til at måtte stå tilbage på perronen som årets måske mest oplagte dansable HIT, der bare ikke blev det!

Men Mads Langelund ved naturligvis at potentiale ikke nødvendigvis automatisk får propper og playlister til at springe og radiostationer til at ringe, så han arbejder selvfølgelig serøst videre med sin velkomponerede og håndspillede popmusik. Den nye single ”2009” er en nostalgisk, varm og kærlig sang, der retter tilbageblikket mod en ubekymret teenagetid i Tønder, hvor meget var den første gang. Den har fået en flot produceret historiefortællende billedside, selvfølgelige med byens vandtårn i en central rolle. Bestemt værd at bruge lidt tid på – og måske sætte egne flashbacks i omdrejninger.

”2009” er produceret i samarbejde med Asger Møller, der som producer, tekniker eller musiker også har arbejdet med navne som Mads Langer, Sko/Torp, Yellowbellies, Select Captain, Hjalmer, Troels Gustavsen.   

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.