Det Vilde Græs gror ikke længere  

”Afskedskoncert på RUST til september”

Fotograf: PRESSEFOTO

Bandet Vilde Græs stopper.

De blev i 2016 skabt af sangeren, sangskriveren og guitaristen Morten Aron (Spids Nøgenhat, On Trial, Quiet Spring) – sammen med blandt andet makkeren fra Quiet Spring; bassisten Theis Boisen Hansen, og de har siden udgivet tre album med den slags musik, der ikke er genrespecifik, men en original og improviseret bland-selv omgang med tilbagelænet upoleret folk og drømmende dansksproget country-syrerock som hovedingredienser.

Senest udkom albummet ”Gror” digitalt den 01. juni, og det udsendes ligesom de to foregående album på vinyl, dog først sidst på året via Orpheus Records.

En album, der igen viser at vi ikke behøver tale om land eller by, som modsætninger, men som sammenhængskræfter. Vilde Græs formår via musikken at gøre nye fund på vejene mellem den sumpede storby , landsbyens gadekær og den vilde naturkraft. Måske stærkest eksemplificeret i det både støvede, strygende og eksplosive over seks minutter lange afslutningsnummer Mig og min bror. Et næsten naturstridigt stærkt punktum.  

Vilde Græs – der på ”Gror” udover Aron, og Boisen Hansen, udgøres af Mia Olsen på trommer, og guitarist Lars Bang Petersen – har dog nu ganske overraskende meldt ud at albummet er deres svanesang. Deres punktum. Derfor bliver koncerten den 16. september 2022 på RUST i København deres sidste nogensinde. I skrivende stund er der stadig billetter.

”Vi spiller på Cafe Rust d. 16/9-22. Det bliver også den sidste koncert vi spiller. Vi har haft det vildt sjovt og jammet og spillet op. Vi har spillet i forskellige udgaver i 6 år og ingen af vores plader er helt ens.

Vores seneste plade udkommer på vinyl sidst på året, desværre ikke til september.

Til alle dem der har hørt vores musik og nydt det, vil vi bare sige tak for at høre på os baske os igennem vores musik.”

Vilde Græs på deres Facebook Side

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.