Di Leva fortolker Bowie så det gør en forskel i nuet

”Efter ’Changes’ turne rettes blikket mod det globale publikum med nyt album”

Fotograf: PRESSEFOTO

I dag udgiver svenske Di Leva musikvideoen til sin seneste single “Heroes”. En nyindspilning og en hyldest til en af ​​vor tids vigtigste rockpositioner, David Bowie. Di Levas version forbliver tro mod den dramatiske original, men kaster samtidig nyt lys over budskabet om kærlighed og frihed, der er mere presserende end nogensinde i nutidens verden af ​​globale udfordringer, konflikter og adskillelse.

Singlen hænger sammen med den i hjemlandet populære og anmelderroste turné “Changes”, som der er re-premiere på den 8. april i Bollnäs. Tættest på Danmark er han den 5. maj, hvor han optræder i Helsingborg.

Den fulde turplan kan findes her via :   ortic.se/dagny/event/25060

Showet “Changes” anno 2022 tager udgangspunkt i ambitionen om, at publikum skal komme til at mærke historiens vinger i både David Bowies karriere og livsværk, samtidig med at den vil afspejle nutidens anderledes valg og store forandringer, som vi står over for. En fascinerende forestilling i tid og rum, baseret på David Bowies liv og dedikeret til en af ​​Di Levas vigtigste kunstneriske inspirationskilder – med klassiske Bowie-sange og personlige favoritter som ”Heroes”, ”Space Oddity”, ”Life On Mars”, ”Starman” og “Let’s dance”.

58-årige Thomas Di Leva er en af ​​Sveriges mest etablerede, anerkendte og populære kunstnere, og har hele 18 album bag sig. Det seneste album ”Innan solen går upp” er dog helt tilbage fra 2013. Gennem sin lange karriere har han altid været et ledelys for kærlighed, håb og retfærdighed – og han har ofte vekslet mellem at synge på svensk og engelsk.

Sidste år blev singlen ”Hunger” vel modtaget i hjemlandet, hvilket ikke kan overraske, for det var i den grad vanlig finskåret pop med finesse.

 Året før fik han international opmærksomhed med singlen ”Men in Black”, som meget naturligt vil være en af de centrale sange på det kommende engelsksprogede album ”The Hybrids”, der et konceptalbum, med rummet som tema. Foreløbig er der udsendt tre singler fra albummet – senest ”Mother Mary” – og generelt må på det siges, at inspirationen fra Bowie sagte skinner igennem uden at stjæle billedet fra det altid velklingende svenske pop DNA.  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.