Dodo and the Dodos har mistet en grundpille i bandet

”Sangskriveren og hitmageren Steen Christiansen er død"

Fotograf: Henrik Hildebrandt

Gruppen er i sorg over det akutte tab af stiftende medlem – guitarist og sangskriver – Steen Christiansen (yderst th på fotos) – der døde tirsdag, bare 68 år gammel. Han havde været syg igennem et længere stykke tid – men levede sammen med bandet – i håbet om at kommet tilbage på scenen igen, ligesom han gjorde det i år på årets SmukFest.

Recepten på det evige liv findes ikke for nogle, men Steen Christiansen havde i sin professionelle karriere som musiker i høj grad fundet re-sepp-ten på at skabe eviggrønne pop-sange. Udover den legendariske fodbold slagsang fra 1986 har han været med til at skrive udødelige hits som ”Lev livet nu”, ”Giv mig hvad du har”, “Vågner i natten”, ”Pigen med det røde hår” og ”Sømand af verden” – ligesom han bidrog med tre sange på det seneste Ivan Pedersen album ”Min verden er venlig” fra 2016.

De sange vil altid blive husket, og der vil næppe være en sidste gang for sange som disse. De vil leve for altid i musikhjerter landet over – nye som gamle.

Tak for sangene. Æret være hans minde. Dodo & the Dodos er aktuelt på tour, og der er ikke meldt om ændringer, som følge af dødsfaldet. Næste koncert er på fredag den 01.11 på Royal Skråen i Ålborg.  

FOTO: Maria Fremming

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.