”Don’t look back” – ny single ser fremad med sjælen i behold!

"Delayha Dagger er klar med et rent kinderæg af soul til din lørdag"

Fotograf: Kimmie Winther

Hvis du lørdag den 25. september er i Helsingør, Roskilde eller København – og hvis du er til original soulmusik – med en artist, der formår at brænde igennem på en scene – så er muligheden for at få en garanteret sjælfuld oplevelse til stede. Delayha Daggers er kunstnernavnet som Mariah D. Thorsted optræder under når hun leverer egne numre af tidløs soul – der både kan tænde op for et dansegulv og bare give lidt varme i stolen, mens du tilbagelænet kan nyde uden selv at yde andet end at slå nysgerrigheden til, og åbne for øjne og ører.

Foreløbig har hun under navnet Delayha Daggers udsendt to singler af den slags, som meget fint kan fungere som opvarmning til det længe ventede comeback album fra Adele.

Så stor en stemme har Mariah D. Thorsted naturligvis ikke – men mindre kan gøre det, for hun har noget at den samme autensitet og ægthed i både udstråling og performance, hvilket SIDE 33 havde fornøjelsen af af opleve for nylig på den altid hyggelige musikbar Drop Inn i København.

Her vender hun tilbage i morgen lørdag aften – som gæst til aftenens hovednavn – det svenske funk es – Paulo Mendonca.

Forinden da har hun spillet kl. 16 til gratis Cafe koncert på The Raven (Gimle) i Roskilde, og før det har hun kl. 13 stået på scenen til en gratis frokostkoncert hos Værftets madmarked i Helsingør.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.