Dylan LeBlanc gæster København

”Oplagt Tønder Festival navn spiller i København”

Fotograf: Album cover

Amerikanske Dylan LeBlanc har netop udsendt sit fjerde album ”Renegade” – og det fremstår som et album, der vil ligge tilbage i puljen når årets album indenfor den klassisk klingende amerikanske rock (med melankolske folk og country undertoner) skal vægtes.

Den grammy-vindende producer Dave Cobb står bag (ligesom han har gjort det hos Chris Stapleton, Jason Isbell, Anderson East, Bradley Cooper / Lady Gaga, Colter Wall, Rival Sons og mange mange andre), og han er stor set altid garant for at levere album, der aldrig er mindre end gode og vellydende.

Dylan LeBlanc har en lys stemme med en melankolsk (til tider klagende) klang, som passer glimrende til det atmosfæriske, melodiøse og guitar orienterede univers, som hans sange bygges op i og omkring. Tidløs musik i varieret tempo, som det også er hørt fra navne som Tom Petty, Jackson Browne, og Neil Young.

Han havde passet ganske godt i årets Tønder Festival program – men i stedet kan han glæde dem der i stedet befinder sig i hovedstadsområdet onsdag aften, hvor han giver koncert i Lille Vega.       

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.