En bredside til os alle

"Velkommen til Side 33"

Fotograf: LOGO

Vi vil betragte, vi vil lytte, vi vil opleve – dele vores viden, vores holdninger, vores følelser, vores iagttagelser. Sagligt, seriøst og professionelt – men mest af alt begejstret, opløftet eller rørt.  

Som befolkning har vi brug for public Service. Begrebet er dog presset her til lands– men vi vil gøre vores til at tage vores andel.  Derfor er vi bredt orienteret indenfor den rytmiske musik – og vores valg vil ikke være genre specifikke. I bund og grund er vi er skabt ud af en brændende passion for og kærlighed til musik, som begreb og som livsledsager.

Monogami er heldigvis ikke et begreb når vi taler om kærlighed til musik. Du kan sagtens knuselske den samme plade hele livet – men du kan samtidig også roligt tillade dig, at blive forført eller fristet af en anden (eller helt tredje), når der kommer nye udgivelser igen og igen og.

Den musikalske forelskelse er altid fri – og har absolut ingen aldersgrænser. Den kræver bare at nysgerrigheden er intakt – og sanserne er åbne.    

Herfra skal lyde alt mulig respekt og anerkendelse for alt det fornuftige man kan bruge dataindsamling og målgruppe fokusering til. Men hos Side 33 er øjnene og ørerne alene rette mod musikken og individerne bag. Vores tilgang er som udgangspunkt helt uden skelen til køn, alder, race, nationalitet og baggrund – men vi vil dog tillade os at have vores største bevågenhed rettet mod den evigt blomstrende danske musikscene.  

For fakta er at musik – om noget – formår at samle på tværs af generationer, religioner, seksualitet osv.

Man må heller ikke glemme at musik er et stolt håndværk. Øvelse gør mester. Et gammelt mantra siger, at man skal igennem hele 10.000 timers øvelse i de fleste af livets forhold.  Det er der mange, der glemmer i dag. Båden kommer sjældent ret langt blot med en enkelt kunstnerisk åre.

Ligesom alt andet arbejde er udøvelse og skabelse af musik således noget, der kræver hårdt arbejde, basale evner, vilje, tro og håb. Det er der mange der ved – men de passer så desværre alligevel ikke ind i de firkantede kasser som den traditionelle mediebranche – generelt set – så gerne vil dele både udøvere og lyttere op i.

Vi køber den ikke. Vi accepterer det ikke. Vi skriver om den eller dem, som vi kan mærke har noget at byde på. Dem der virkelig vil os, sit publikum, eller sin samtid noget. Dem der har noget på hjertet – noget mellem ørerne. Om kunstneren er up-coming, etableret eller en late-bloomer er ikke afgørende.  

Vi vil ikke være bødler eller smagsdommere, og vi er ikke låst af genre eller musikmedie dogmer. Vi er kort sagt engagerede musik elskere, der med klassiske journalistiske virkemidler, vil formidle og dele viden om så meget interessant og givende rytmisk musik, som det nu er os muligt ud fra vores gældende ressourcer.

Dette forhåbentligt til gavn og glæde for mange. For når alt kommer til alt drejer musik sig om fællesskab.  

Et fællesskab, der nu får sin egen side. ”SIDE 33” – musik i ørehøjde.

En side, der skal vise en lyst og en evne til at kigge fremad, med nutidig nysgerrighed og et pudset bakspejl.   

Vi håber af hele musikhjertet, at du vil følges med os.

Mads Kornum & Kurt Baagø

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.