En drøm af en LIVE SESSION video

"Katrine Schmidt og Mike Andersen i sjælfuld og smuk duet"

Fotograf: PRESSEFOTO

Tilbage I 2021 udgav KATRINE SCHMIDT det ambitiøse og særdeles vellykkede album – “Laying My Burdens Down”. Et album, der havde et åbenlyst internationalt tilsnit, og var dejligt frit svævende mellem country og americana – med momentvise noter af mere folky eller jazzy arrangementer.  

Derfor overrasker det heller ikke at det aktuelle nye nummer ”1, 2, 3” – en intim live-session duet med Mike Andersen – spiller sig ud i et format, der lyder som var det en sang, der var hentet direkte fra den store amerikanske klassiker sangbog.

Det ikke tilfældet. Men det er en sang med et spirende ny-klassiker potentiale i den sjælfulde ballade genre – skrevet sammen med hendes gode ven og pianist – Johannes Aaen Jensen, der også medvirker i LIVE SESSION videoen, der er optaget i The HideOut Studio i Aalborg.   

Nogle gange er en sang, en klaver, og to varme sjælfulde stemmer så alt rigeligt. Det her emmer af sjæl, nerve og indlevelse, og det i en grad så man næsten føler det som en drøm. Det er det ikke – selvom mødet mellem Schmidt og Andersen vel er ret tæt på det man vel bedst beskriver som ’a match of heaven’.  

Sangen er et visitkort på vejen mod det andet album, som Katrine Schmidt i øjeblikket arbejder på.  

“1 2 3” handler om at miste dig selv i en drøm.
En drøm, som du allerede ved, ikke bliver til virkelighed, men alligevel bliver du ved med at give efter og flygte ind i den”

– Katrine Schmidt.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.