En plus en – er stadig Toto (part 2)

”Det spiller igen for de gamle drenge"

Fotograf: Henrik Hildebrandt

Som vi skrev om tidligere på måneden, er der nye soloalbum på vej fra Toto frontmændene Joseph Williams og Steve Lukather. Begge album udkommer den 26. februar og udgives også i en limited udgave via Mascot label Group, der indeholder begge album.

Nu har de også hver især sendt deres anden single ud fra de kommende album – og det med numre, der næppe vil skuffe gamle fans, og med livsbekræftende videoer der viser at det næppe bare er af pligt, at der udsendes nyt fra disse kanter.  På “Liberty Man” er det iøvrigt lidt af et all-stars TOTO hold der medvirker, idet både David Paich, Simon Phillips, Leland Sklar og Steve Lukather medvirker! Joseph Williams selv medvirker så selv til den nye single fra Steve Lukather.


Som før nævnt tager Toto også – tidligere udmeldinger til trods, og en ikke ligefrem skjult bitterhed over resultatet af en retssag, som Jeff Porcaro’s enke havde slæbt bandet igennem – alligevel igen på turne i et nyt line-up, og nu er der også tilføjet danske koncerter til deres Europa tour næste år. De spiller i Tinghallen i Viborg den 12. august og den 14. august er de i Forum i København.

Og mangler du noget TOTO i den vinyl samling, så er der også her godt nyt at hente – for alle deres syv første studiealbum er i år udgivet i remasterede 180 gram udgaver. Find dem hos din lokale pladepusher.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.