Endnu en festival er ramt af svigtende billetsalg

”Flere ændringer i programmet på Nashville Nights International Songwriters Festival i Odense”

Fotograf: Maria Fremming

Om kun tre uger – i dagene fra 17.-19. september – afholdes den største internationale sangskriverfestival i Danmark nogensinde.   

Ambitionerne har været store med et omfattende program – delt op i koncerter, talks og ’writers rounds’ på ni forskellige venues rundt omkring i Odense. Det har dog ikke været nok til at få billetsalget til at gløde, og det tager arrangørerne nu konsekvensen af og foretager nogle justeringer i programmet – ligesom en enkelt scene tages ud.

10 artister/navne er aflyst, 10 nye er kommet ind – og nogle koncerter har flyttet tid og sted. Nogle af programmets ellers meget spændende amerikanske navne som Trey Lewis, Russell Sutton, Anthony Smith, Bob DiPiero, Jeffrey Steele, Jason Lee Miller er desværre aflyst – ligesom koncerten med dansk/islandske Anna Hansen er det.

Til gengæld må det bestemt regnes som en bonus at navne som Paulina Jayne og Jesse Wilson nu er tilføjet, ligesom en solid trio af danske navne – Gry Harrit, Lonnie Kjer og LineMarianne – er det.  

De internationale hovednavne er stadig Martha Wainwright (CA), Lisa Ekdahl (SE), Stuart E. Staples (ENG), Webb Sisters (ENG) og Craig Finn (US) – og så er der stadig nogle mere end spændende sammensætninger af ”Writers round” alle tre dage.

Ikke mindst eventet den 17. september, hvor Garth Brooks talentfulde datter Allie Colleen er vært og går på scenen sammen med de stærke sangere og sangskrivere Beware Of Darkness og Dan Smalley

Dagen efter kan man så tjekke et næsten lige så imponerende hold – bare med danske aner – når Marcus Winther-John er vært og har Mathilde Falch og Nikolaj Christensen med på scenen.

I den hele taget er der altså trods ændringer og justeringer stadig masser af godt på programmet for den nysgerrige elsker af country- og rootsmusik. Du kan gå på opdagelse i programmet via festivalens hjemmeside https://nnisf.org/da/program/.  

Her vil du også se at der en masse muligheder for at komme til den slags talks, hvor der med garanti er gode muligheder for at komme endnu tættere på gode folk som f.eks. Tim Christensen, Kasper Eistrup, Signe Svendsen, Dorthe Gerlach, Ester Brohus og Knud Møller.

Til festivalen kan man både købe festivalbillet, der giver mulighed for adgang til alle events, eller ’bare’ billet til de enkelte arrangementer.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.